1. Mario Tennis Aces heeft nieuwe update

Mario Tennis Aces heeft nieuwe update

Nieuwe personages en challenges

Tijdens de Nintendo Direct-presentatie werd een gratis update aangekondigd voor Mario Tennis Aces. Deze verschijnt op 19 september en bevat nieuwe personages en challenges.

Vanaf 19 september komen vier nieuwe personages naar het spel, waaronder: Birdo, Shy Guy, Koopa Paratroopa en Petey Piranha. Mario Tennis Aces krijgt ook nieuwe missies die je samen met je vrienden moet uitspelen. Hiermee kun je onder andere nieuwe outfits vrijspelen. De missies zijn alleen wel tijdelijk speelbaar.

Deze update is slechts de eerste van vele die komen. Tot juni volgend jaar wil Nintendo regelmatig nieuwe extra's regelmatig toevoegen.

Naast de nieuwe Mario Tennis Aces update komt ook de nieuwe Super Smash Bros. Ultimate uit op 7 december.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • toevallig op de 19e als alles betaald gaat worden… playerbase is nu al niet al te groot meer, vrees dat met de komst van dat hele online-betaal-gebeuren dat het gedaan is met Aces.
  • Dag iedereen, willen jullie geld verdienen door te gamen? Bekijk deze te dan maar is https://bit.ly/2NIvADt Ik heb er al heel wat mee verdiend

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren