1. Nieuwe vijanden en locaties onthuld in Anthem-trailer

Nieuwe vijanden en locaties onthuld in Anthem-trailer

Trailer onthuld tijdens CES 2019

Tijdens de technologiebeurs, CES 2019, is tijdens de persconferentie van Nvidia een nieuwe trailer onthuld van BioWare's aankomende game Anthem.

In de nieuwe trailer van Anthem wordt voornamelijk de focus gelegd op de gebieden en nieuwe vijanden waar je met verschillende Javelin exosuits tegen moet vechten.

Tijdens de persconferentie werd bekendgemaakt door Nvidia dat de DLSS-technologie beschikbaar wordt gesteld voor Anthem. Bekijk hieronder de trailer.

Eerder werd Anthem's Legion of the Dawn Edition ook in een nieuwe trailer uitgelicht. Daarbij wordt specifiek de armor van de verschillende leden van de Legion in beeld gebracht.

Anthem

Anthem komt op 22 februari 2019 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Toch ben ik voorzichtig en matig enhousiast over deze game. Wil niet weer zo’n ‘oh ok, wel leuk’ conclusie trekken a la division en destiny. Alhoewel destiny mij later wel wat meer kon bekoren.

    Wat ik wel gaaf vind, is dat je zo mobiel bent in die wereld. Dat vond ik zo prettig aan Just Cause.
  • Ik begin ook wat te verwachten Anthem. Al moet ik zeggen dat het wel heel erg op Destiny begint te lijken, op het vliegen na. Zoals eerder aangegeven ben ik zeer benieuwd naar de progressie sinds de laatste Alpha in de komende demo.
  • Mixed feelings. Zelf nooit destiny gespeeld. Weet nog niet zo goed wat ik hier van moet denken, en of dit iets voor mij is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren