1. Nieuwe wapen-skins en regionale servers in patch PUBG

Nieuwe wapen-skins en regionale servers in patch PUBG

Schieten in stijl

De nieuwe Playerunknown's Battleground-patch is live op testservers. Het introduceert nieuwe wapen-skins en er is een regio-lock beschikbaar.

Dit zijn de eerste wapen skins die beschikbaar zijn voor de game. De speler kan zijn wapen aanpassen met kleuren zoals beige, turkoois of zilver.

Er zijn twee manieren om deze wapen-skins te bemachtigen. Zo kan je de skins krijgen door de betaalde loot crate (genaamd Triumph) te unlocken. Dit kan alleen met een Weapon Cosmetic Key. Ook kan de speler skins krijgen door de gratis loot crate, genaamd Raider. Deze raider crate kan worden gekocht met battle points.

Voor een chicken dinner, tijdens de solo modus, ontvang je 800 battle points. Hoe meer crates je koopt, hoe duurder ze worden. Je eerste crate kost zo'n 700 battle points.

Het verschil tussen de crates is dat de betaalde(Triumph) hogere droprates heeft.

Regionale servers

Naast deze nieuwe toevoegingen heeft PUBG Corp aangekondigd dat een soort van regio-lock wordt getest. Door deze regio-lock kunnen spelers alleen met mensen gamen die in dezelfde of de dichtstbijzijnde regio te zitten. Het is wel mogelijk van regio te switchen wanneer medespeler in jouw party uit een andere regio komt.

De patch is momenteel alleen beschikbaar op testservers, maar gaat later vandaag of morgenochtend voor iedereen live. Servers zijn daardoor vannacht tijdelijk niet beschikbaar.

PUBG Corp zegt over de nieuwe feature: "Deze nieuwe benadering draagt bij een betere gameplay-ervaring, aangezien het netwerkproblemen verhelpt. Daarnaast helpt het ook met taalbarrières."

Andere pacth notes

Andere bug fixes in de patch zijn:

  • Een probleem is opgelost wat je naar de team tab navigeerde, wanneer je op de refresh button klikte in je vriendenlijst.
  • Eerder was er een probleem wanneer je een voertuig vlak naast een gebouw met een raam plaatste. Wanneer de speler uit het voertuig stapte kwam hij gelijk het gebouw binnen door het raam. Dit is niet de bedoeling en is nu opgelost.
  • Wanneer een speler een langzaam rijdend voertuig uitstapte kon hij damage krijgen alsof hij werd geraakt door zijn eigen voertuig.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren