1. Website toont welk Valorant-personage streamers gebruiken

Website toont welk Valorant-personage streamers gebruiken

Handig overzicht

Er is een nieuwe website uitgekomen die toont als welke agents streamers aan het spelen zijn. De naam van de website is Operator.gg.

Valorant is nog maar een paar officieel dagen uit en een groot aantal streamers zijn op het moment druk bezig om de aandacht van mogelijke kijkers te trekken. Dit zorgt ervoor dat er weinig overzicht is op welke map de streamer bezig is en als welk personage die speelt. Nu is daar een oplossing voor gekomen. Met Operator.gg kunnen Valorant-fans nu zoeken naar een stream die perfect bij hen past.

De website houdt via de schermen van de streamers bij op welke map die aan het spelen zijn en als welk personage. Operator.gg houdt ook bij of de stream net begonnen, al midden in het gevecht zit of nog in de lobby zit te wachten. Gebruikers kunnen met verschillende opties zoeken naar streams die de gewilde personage of map op het moment gebruiken.

Valorant is nu uit op de pc.

Valorant

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren