1. Nieuwe Xbox live avatar getoond in gelekte video

Nieuwe Xbox live avatar getoond in gelekte video

Een voormalig ontwerper van Microsoft heeft een video gelekt op YouTube waarin de nieuwe Xbox Live avatars te zien zijn. Ook is te zien hoe men de avatar kan aanpassen. De originele video is inmiddels al offline gehaald.

Microsoft is nu al een tijdje bezig met de nieuwe avatars voor Xbox live. Op de E3 van 2017 toonde ze namelijk al hoe divers de avatars zullen zijn.

Xbox Live avatar

Het bedrijf is van plan om later deze maand de avatars te lanceren. Daarbij wordt de nadruk gelegd op het feit dat externe partijen items kunnen maken voor Xbox Live-gebruikers. Deze items kunnen in een aparte store worden gekocht om zo je avatar te personaliseren.

Het zal niet mogelijk zijn om items uit het oude systeem te importeren, omdat het nieuwe systeem gebruik maakt van de Unity engine. Wel kunnen oude avatars worden overgezet.

Microsoft editor is voor zowel Xbox One en Windows 10 beschikbaar zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Ziet er goed uit.
  • Die avatars e.d. bestaan natuurlijk al een tijdje. Ik doe er zelf echter nooit wat mee. Een plaatje bij je profiel is voor mij al prima. Lijkt me dat dit meer voor de kids is ofzo? Ik snap het nut er nooit zo van.
  • @DsigN Ja ik maak er vaak wel een en voor de rest doe ik er ook nooit wat mee. Het zou wel leuk zijn als ze games gaan maken waar je met je Avatar in kan spelen ofzo🤔
  • @ert64 Ja op de Wii is dit het geval toch? Heb je verder niets aan natuurlijk als je xbox speelt haha!
  • @DsigN Er waren enkele games waar je met je avatar kon spelen, Motocross Madness en diverse Kinect games bijvoorbeeld ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren