1. Fortnite krijgt explosieve pijl en boog dankzij patch 8.20

Fortnite krijgt explosieve pijl en boog dankzij patch 8.20

En fans willen dat update wordt teruggedraaid

De nieuwe Fortnite-update voegt een explosieve pijl en boog toe aan de battle royale-modus van het spel. Ook leidt de patch tot ophef, omdat een aantal veranderingen van de vorige update zijn teruggedraaid.

Epic Games heeft vandaag patch 8.20 uitgebracht voor Fortnite. De grootste toevoeging aan de battle royale-modus is de Boom Bow, een boog waarmee explosieve pijlen afgeschoten kunnen worden. De Boom Bow maakt gebruik van shotgun-ammunitie en kan worden opgeladen om pijlen verder te schieten.

Ook de tijdelijke spelmodus Sniper Shootout wordt geïntroduceerd met de update. In de nieuwe modus zijn alleen scherpschuttersgeweren te vinden en kunnen teamgenoten niet meer tot leven gebracht worden wanneer ze neergaan.

De patch zorgt ook voor ophef bij veel Fortnite-spelers. In de vorige update zijn er namelijk een aantal veranderingen gemaakt aan de battle royale-modus, die het spel sneller moesten laten verlopen en spelers aanmoedigde om een offensieve speelstijl te hanteren. Deze aanpassingen zijn met de update van vandaag echter weer teruggedraaid, wat leidt tot veel onvrede bij spelers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

  • Die fortnite die…
  • @CyberFl
    Ik vind het ook verschrikkelijk als anderen plezier hebben aan een game! Gadver!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren