1. Nieuwste Need for Speed wordt meer zoals eerdere games

Nieuwste Need for Speed wordt meer zoals eerdere games

De focus gaat meer liggen op het straatracer tegen politie aspect

We wisten al dat er dit jaar een nieuwe Need for Speed aan zit te komen, maar we weten nog niet veel details over de game. CEO van Electronic Arts, Andrew Wilson, heeft wel aangegeven dat deze game teruggaat naar de kern als het om racers tegen politie gaat.
Need for Speed

De laatste games uit de Need for Speed-series legden de focus voornamelijk op het straatracen en het uitvoeren van een roof. De game van dit jaar zal de nadruk echter weer leggen op “de straatracer tegen de politie” en hiermee meer lijken op eerdere games uit de serie.

In een recent financieel rapport vermeldde EA ook dat er zeker een Need for Speed-game aankomt dit jaar en dat er verwacht wordt dat hier vier miljoen exemplaren van verkocht worden. Het is nog niet duidelijk wie de ontwikkeling van de game doet, maar er is natuurlijk een kans dat Ghost Games hier weer over gaat. Niks is echter zeker.

We kunnen waarschijnlijk meer informatie verwachten tijdens E3 volgende maand. EA is niet aanwezig op het grote podium, maar EA Play zal wel in volle gang zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Zolang ze dat Offroad onzin eruit laten vindt ik het helemaal prima
 • Een remaster van Need for Speed Underground 1+2 zou ik echt top vinden. TO THE WINDOWWWWWWW…
 • @Robskeee Riders on the storm
 • Correctie:

  De laatste games uit de Need for Speed-series legden de focus voornamelijk op microtransacties en drm.
 • @Don Carpaccio
  Kuch kuch EA
 • Die laatste 2 waren in idee best leuk en lijkend op het oude underground idee. Echter speelde het gewoon niet lekker en hing de camera zo laag dat ik t snel moest opgeven.
 • Die uitspraak heb ik zo vaak gehoord van EA: de volgende NFS gaat weer terug naar de kern. Das de tagline van NFS van EA: Need For Speed, back to the core!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren