1. Mortal Kombat 11-trailer toont gameplay Nightwolf

Mortal Kombat 11-trailer toont gameplay Nightwolf

Vanaf 13 augustus verkrijgbaar voor Kombat Pack-bezitters

Nightwolf maakt gebruik van verschillende spirituele wapens in een nieuwe Mortal Kombat 11-trailer. Bezitters van de Kombat Pack kunnen vanaf 13 augustus al aan de slag met de nieuwe vechter.

NetherRealm Studios heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Mortal Kombat 11, waarin gameplay wordt getoond van Nightwolf. Het personage wordt omschreven als een trotse en felle krijger, die zich inzet voor al het goede en is gekozen door de Great Spirit om als kampioen en beschermer van de Matoka-stam te dienen. Nighthawk maakte voor het eerst zijn opwachting in Mortal Kombat 3 en komt nu naar Mortal Kombat 11 als deel van de Kombat Pack.

In de video is te zien hoe Nightwolf gebruik maakt van verschillende spirituele wapens. Zo heeft de vechter een tomahawk, pijl en boog, machete en twee dolken. Ook kan Nighthawk de krachten oproepen van een spirituele beer, wolf of havik. In een van zijn fatalities scheurt Nighthawk de voorkant van het lichaam van zijn tegenstander open, om vervolgens zijn tomahawk in het blootgestelde hart te gooien.

Bezitters van de Kombat Pack kunnen al vanaf 13 augustus aan de slag met Nightwolf, terwijl het personage een week later verkrijgbaar is voor alle spelers in Mortal Kombat 11. Op 13 augustus krijgen Kombat Pack-bezitters ook toegang tot het Klassic Arcade Fighter Skin-pakket, welke klassieke outfits bevat voor onder andere de vechters Jax, Kung Lao en Kano.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren