1. Sportblad ESPN heeft voor het eerst een professionele gamer op de cover

Sportblad ESPN heeft voor het eerst een professionele gamer op de cover

En het is natuurlijk Fortnite-streamer Ninja

Voor het eerst in de geschiedenis van sportblad ESPN: The Magazine staat er een professionele gamer op de cover: Fortnite-streamer Ninja.

De cover werd afgebeeld voor het Twitter-account van ESPN en is hieronder te zien. Hij wordt daarop de grootste gamer ter wereld genoemd. Waar het artikel verder precies over gaat, is niet bekend.

ESPN: The Magazine is een tweewekelijks magazine uit de Verenigde Staten dat sinds 1998 verschijnt. Het magazine besteedt vooral aandacht aan Amerikaanse sporten als honkbal, American football en hockey.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • "Waar het artikel verder precies over gaat, is niet bekend."

    Doe eens een gok :p
  • Mooi dat Esports weer eens uitgelicht wordt in de 'reguliere' sport media. Jammer van de athleet keuze. Ninja is 'nieuw & hot', maar Fortnite staat nog in de kinderschoenen qua Esports. Persoonlijk lijken me athleten als Faker (LoL), Maru (SC2) of als het dan een amerikaan moet zijn UNiVeRse (Dota2) een logischere keuze. Deze athleten zijn supersterren in de meest gevestigde Esports.

    Ik ben benieuwd hoe het interview gaat uitpakken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren