1. Ninja Gaiden Trilogy mogelijk in de maak voor PS4 en Switch

Ninja Gaiden Trilogy mogelijk in de maak voor PS4 en Switch

Collectie zou in maart verschijnen

PlayStation 4- en Switch-versies van een collectie genaamd Ninja Gaiden Trilogy zijn onlangs op internet verschenen.

De distributeur Game Source Entertainment uit Hong Kong noemde het spel zowel voor PlayStation 4 als Switch. Inmiddels zijn de pagina's in kwestie weer offline gehaald, maar de Switch-versie kan nog via cache gevonden worden.

Ninja Gaiden Trilogy zou Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor's Edge bevatten en in maart 2021 uitkomen. Meer details zijn er nog niet - Ninja Gaiden Trilogy is dan ook nog niet officieel aangekondigd door uitgever Koei Tecmo.

De moderne Ninja Gaiden-games verschenen in eerste instantie op Xbox-platforms en staan bekend om hun snelle actie en uitdagende gameplay.

Ninja Gaiden

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ninja Gaiden Sigma 2 een maybe speciale feature…. beweeg Ayane`s boobies met je joy cons. Geen grap dit was een feature in de PS3 versie….

  https://youtu.be/FfVjzOBV7wA

  Ow Japan. Wat kunnen we niet zonder jou.
 • Dat zou wel vet wezen opzich overigens gaat er ook een gerucht dat RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition voor de Switxh gaat verschijnen.
 • @DefenseForceNL RCT 3 is helaas wel de minste van de drie. (Over de meest recentste RCT spreken we maar niet)
 • @MythicZ

  Klopt, maar voor als handheld game vind ik het wel lekker. Tenminste voor een leuk prijsje dan. 20 euro aanbieding wacht ik wel op.
 • Nice ik hoop dan alleen wel dat het fors geremastered wordt en graag ook naar xbox komt (heftigere remaster dan de 4k enhanced upgrade die er al is als t kan).
  En dan graag de sigma wijzigingen uit deel 2 niet overnemen waar het afhakken van gecensureerd was.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren