1. Ninja krijgt plek op 100-lijst van Time

Ninja krijgt plek op 100-lijst van Time

Hij is dit jaar de enige gamepersoonlijkheid op de lijst

De 100-lijst van Time is weer uitgekomen en dit keer staat Tyler Blevins, ook wel bekend als de streamer Ninja, tussen de pioneers.

De streamer kreeg er ook een aantaal complimenten van JuJu Smith-Schuster, een speler in het Pittsburg Steeler-team. Smith-Schuster gaf aan dat hij in NFL speelt, dus dat hij niet snel onder de indruk is. “Toen ik echter een potje Fortnite speelde met Ninja en Drake was ik sprakeloos”, aldus Smith-Schuster. Hij gaat nog verder in op hoe Ninja het voor elkaar heeft gekregen om in zijn eentje gamen en popcultuur te mixen. “Ik ben gek op games, maar mensen vinden het altijd kinderachtig en zonde van je tijd, maar ik denk dat Ninja een grote rol heeft gespeeld in hoe we vandaag naar games kijken.”

Blevins was dit jaar de enige gamepersoonlijkheid op de lijst. Eerder kregen onder andere Shigeru Miyamoto en Sam en Dan Houser en plekje.

Ninja

Blevins heeft op dit moment 13.996.432 volgers op zijn Twitch-kanaal en wordt gezien als een van de grootste influencers binnen de gamewereld. Hij heeft onlangs volgens geruchten nog een miljoen verdiend aan het streamen van Apex Legends

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Er zijn duizenden mensen die dit doen.
  Maar hij is de gelukkige die via via populair is geworden.

  En laatst 1 miljoen kreeg om even Apex te spelen… like why? Wees blij dat je het kan uit proberen. Maar goed… alles draait om geld tegenwoordig
 • @Dealer X
  ja echt iets van de laatste tijd…
 • @Soon.

  Jup helaas wel. Want veel kinderen spelen geen games meer. Ze kijken liever naar die streamers en ze geven daar hun geld aan uit 😅. Alsnog moeten ze dat zelf weten.
  Kijk als je een game wilt checken of die leuk is dan zie ik de logica er wel van in. Dat doe ik ook. Maar ik ga niet elke dag naar de zelfde gast kijken hoe hij Fortnite speelt…
 • @Dealer Xr

  De jeugd is momenteel teveel bezig met het beter worden op fortnite, hoe vaak ik comments lees van laat je instellingen eens zien, of hoe doe je het beste dit en dat. En dat ze steeds smeken om 1 VS 1 te mogen spelen omdat ze denken dat ze zoveel beter zijn. Tja de jeugd.
 • @CyberFl

  Precies xd.

  Geef mij maar lekker een goeie singleplayer :D zo begon het gamen, alleen of op de bank met iemand anders.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren