1. Bleeding Edge van Ninja Theory ontvangt geen nieuwe content meer

Bleeding Edge van Ninja Theory ontvangt geen nieuwe content meer

Studio richt zich nu op andere games die in ontwikkeling zijn

De multiplayerbrawler Bleeding Edge krijgt geen nieuwe content meer van Ninja Theory.

Dat laat de door Microsoft gekochte ontwikkelaar weten op Twitter. Bleeding Edge verscheen op 24 maart 2020 en ondersteunde cross-play tussen Xbox One, Steam en Windows 10. Hoewel er geen nieuwe content meer voor de game uitkomt, blijven de servers voor nu wel online. De laatste update voor de game verscheen in juli vorig jaar.

In plaats van aan content voor Bleeding Edge werken, richt Ninja Theory zich nu volledig op de ontwikkeling van Senua's Saga: Hellblade 2, Project Mara en The Insight Project. Wanneer deze games uitkomen is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Vanaf de eerste trailer had ik al 't gevoel dat dit een geflopte kloon van Overwatch zou worden. Mooi dat hier geen tijd en moeite meer in gestopt wordt.
  • Lijkt in de verre verste niet op Overwatch maar goed… dat het geen parel is, dat is wel duidelijk. Vooral de matige servers dus veel lag in een multiplayer brawler hebben deze game de nek omgedraaid.
  • @GrandTheftComment
    In de verre verste niet? Het zijn allebei combat action games, waarin je in teamverband zones/objectives moet overnemen. In beide gevallen heb je unieke characters met speciale skills en "supers", verdeeld onder damage, support en tank.
    Tuurlijk zitten er wat verschillen in, zoals het kunnen tweaken met mods in Bleeding Edge. Maar de basis is toch echt zeer vergelijkbaar.

    En de lag was inderdaad ook niet best bij release (na de eerste week niet meer gespeeld).
  • Tja weer een overwatch kloon, wat had je verwacht?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren