1. Ninja Theory werkt aan multiplayergame Bleeding Edge

Ninja Theory werkt aan multiplayergame Bleeding Edge

Game wordt waarschijnlijk op Microsoft's E3-conferentie onthuld

Ninja Theory werkt hoogstwaarschijnlijk aan Bleeding Edge. Een trailer van de game is gelekt via Twitter.

De trailer is van lage kwaliteit, maar is te zien door op de link in onderstaande tweet te drukken. Twitter-gebruiker en insider Nibellion lekte de trailer gisteren.

De beelden tonen een multiplayergame waarin twee teams van vier spelers het tegen elkaar opnemen in melee gevechten. Een technische alfa zou op 27 juni van start gaan. Opvallend zijn vooral de kleurrijke graphics.

Ninja Theory is tegenwoordig eigendom van Microsoft. Waarschijnlijk wordt de game dan ook officieel tijdens Microsoft's persconferentie aanstaande zondag om 22:00 uur onthuld. Ninja Theory is bekend van onder andere Hellblade, Heavenly Sword en Enslaved.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Straks moeten we niet meer kijken naar de show van Microsoft door al die lekken en aankondigingen van aankomende aankondigingen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren