1. Ninja verdiende bijna 10 miljoen dollar in 2018

Ninja verdiende bijna 10 miljoen dollar in 2018

De streamer had zijn beste jaar ooit

Ninja verdiende in 2018 bijna 10 miljoen dollar. Dat vertelt de populaire Fortnite-streamer aan CNN in een interview.

Tyler 'Ninja' Blevins brak in 2018 meerdere records, waaronder het aantal gelijktijdige kijkers naar een Twitch-stream toen hij Fortnite speelde met rapper Drake. Inmiddels heeft hij 12,5 miljoen volgens op Twitch, waarvan 40.000 abonnees.

Een andere bron van inkomsten zijn advertenties op zijn YouTube-kanaal. Ninja verdient een klein bedrag per view per advertentie bij een video. Gebruikelijk worden zijn video's een paar miljoen keer bekeken.

Overige inkomsten komen van sponsoren als Samsung en Red Bull. Ook verscheen hij als eerste e-sporter op de cover van het tijdschrift ESPN.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Heel bijzonder. Dat er zoveel mensen graag naar iemand anders die aan t gamen is kijken. Aan de andere kant zijn er ook duizenden die zaterdagavond naar BN’ers die een spelletje spelen kijken. Wou dat ik ze zo kon verdienen.
  • @Luigi1985
    Streams kan Ik vaak niet lang naar kijken, maar YouTube "series" vind ik altijd wel mooi. De enige stream die ik kijk is van een gast die SSBU speelt. Zijn stream is niet zo bekend dus kan je wel eens de room in om mee te spelen.
  • Lekker boeiend

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren