1. Ninjala is meer dan vijf miljoen keer gedownload

Ninjala is meer dan vijf miljoen keer gedownload

Spelers ontvangen gratis 100 Jala

De free-to-play game Ninjala is inmiddels meer dan vijf miljoen keer gedownload.

Dat heeft ontwikkelaar GungHo Online Entertainment aangekondigd. Om dat te vieren ontvangen alle spelers die voor 28 januari 2021 inloggen in de game 100 Jala, de in-game valuta van het spel.

Ninjala is exclusief verkrijgbaar via de eShop op de Nintendo Switch en bevat 3D-arena's waarin spelers als ninja alle kanten op kunnen gaan - waaronder over muren lopen en in de lucht vechten. De grafische stijl heeft veel weg van Nintendo's eigen franchise Splatoon. Het spel is puur gericht op online multiplayer.

In Nederland en België kan Ninjala niet op de reguliere manier gedownload worden via de eShop. De game staat namelijk haaks op de kansspelwet, dat games met lootboxes tegen moet gaan. Door een tweede account op de Switch aan te maken waarin de woonplaats naar een ander land wordt veranderd, is dit echter wel mogelijk.

Ninjala

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit is echt de tijd van online games die in no time razend populair worden. Toch maar eens proberen deze. Doe nu ook geregeld Rocket League.

  Trouwens Switch gebruikers ; Ni No Kuni is voor een tientje te downloaden via de e-shop.
 • @benjaminben
  Ja klopt heb hem ook gekocht.

  En over Ninjala tsja ik vond het niet zo bijzonder overigens.
 • @DefenseForceNL

  Goeie deal, heb er iets van gespeeld en lijkt tof tot dusver. Dacht eerst dat het om het mindere vervolg ging 😁 die is wel vaker goedkoper.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren