1. Nintendo bespreekt Metroid Prime 4 en Nintendo 64 Mini

Nintendo bespreekt Metroid Prime 4 en Nintendo 64 Mini

Alles op zijn tijd

In een interview met GameInformer vertelt Reggie Fils-Aime, de president van Nintendo of America, meer over de ontwikkeling van Metroid Prime 4 en de Nintendo 64 Mini.

Het interview begint met het bespreken van de presentatie op E3. Dit jaar focuste Nintendo meer op games die in de nabije toekomst liggen, terwijl er vorig jaar wat games aan werden gekondigd die wat verder weg liggen. Fils-Aime vertelt dat Nintendo over het algemeen bepaalt wat er getoond wordt in de presentatie op basis van "een handje vol factoren".

Hoewel het bedrijf de nadruk wil leggen op videogames die binnenkort al gespeeld kunnen worden, werd Metroid Prime 4 vorig jaar op de E3 getoond omdat er ook een Metroid-game werd onthuld voor de 3DS en Nintendo fans ervan wilde verzekeren dat er aan de game wordt gewerkt voor de Switch. Dit jaar was dat niet kennelijk niet nodig. Wel verzekert Fils-Aime fans ervan dat er nog gewerkt wordt aan Metroid Prime 4, net als aan de Yoshi-game.

Metroid Prime 4

Ook vertelt Fils-Aime dat ze voorlopig van plan zijn de NES en SNES Classic dit jaar weer op de markt te brengen. Bij de vraag of er wordt gewerkt aan een Nintendo 64 Classic antwoordt hij:"We weten dat er een boel content is waar onze fans mee verrast kunnen worden."We houden jullie op de hoogte. Voor nu is de focus echter om consumenten weer de NES Classics aan te bieden."

Daarnaast bespreekt Fils-Aime nog The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hij vertelt dat hij vaak de kans krijgt games te spelen voor ze uitkomen. Zo heeft hij flink wat ervaring kunnen opdoen met Mario Tennis Aces. Toch eindigt hij elke keer met het spelen van Breath of the Wild.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Eigenlijk zegt ie dus niet zoveel.
  • Ik houd de boot nog een beetje af met alle mini’s. Ik hoop dat Nintendo online op de Switch straks toereikend is en ook snes games in de toekomst gaat aanbieden (en n64 en GameCube en Wii). De Chinese Nvidia Shield laat SM Galaxy met een hogere resolutie zien en dat is dezelfde Tegra chip als de Switch. Dat zou prima mogelijk moeten zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren