1. Sportgame Ring Fit Adventure verschijnt volgende maand

Sportgame Ring Fit Adventure verschijnt volgende maand

Het eerste Ring Fit-spel

Nintendo heeft vandaag Ring Fit Adventure aangekondigd, een nieuwe game voor Nintendo Switch die gebruikmaakt van een plastic ring en beenband om de bewegingen van spelers te meten.

Eerder bracht Nintendo al een video uit waar de accessoires gedemonstreerd werden, maar nu heeft het bedrijf de game zelf ook uit de doeken gedaan.

Ring Fit Adventure is een game waarin spelers door kleurrijke omgevingen rennen en oefeningen doen om te springen, monsters te verslaan en collectibles te verslaan. De game bevat turn-based gevechten en meer dan twintig werelden met elk meerdere levels. Tevens zijn er minigames en andere modi beschikbaar om gerichte oefeningen uit voeren en te strijden om high scores.

Door standaard Switch Joy-Con-controllers op de Ring-Con-accessoire en beenband te plaatsen, kunnen de bewegingen worden gemeten. De intensiteit van de game kan worden aangepast afhankelijk van het fitnessniveau en doelstellingen van de speler. Een "stille stand" is beschikbaar voor spelers die niet te veel herrie kunnen maken.

Fit Ring Adventure
Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure verschijnt op 18 oktober voor Nintendo Switch. Lees ook ons uitgebreide artikel over onze hands-on speelsessie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Als je echt wilt vergeten dat je fitnessed moet je is Beat saber proberen.. (of 1 van de vele andere rytm fitness games)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren