1. Nintendo zendt woensdag een Smash Bros. Ultimate-Direct uit

Nintendo zendt woensdag een Smash Bros. Ultimate-Direct uit

Zouden er nieuwe personages worden onthuld?

Aanstaande woensdag is een Nintendo Direct-uitzending met aanvullende informatie over Super Smash Bros. Ultimate te zien.
De Direct wordt aanstaande woensdag 8 augustus om 16:00 uur uitgezonden, maar is daarna natuurlijk ook te bekijken. De vechtgame is sinds de eerste onthulling al ruimschoots behandeld door Nintendo, onder andere tijdens de E3, maar het bedrijf is blijkbaar van plan nog meer informatie over de game te onthullen.


Wat voor nieuwe onthullingen de Direct precies gaat tonen, is nog niet bekend. Zover duidelijk bevat de nieuwe Smash Bros.-game alle personages uit eerdere delen, maar wellicht zijn er nog nieuwe personages te onthullen.

Super Smash Bros. Ultimate komt op 7 december uit op de Switch. De Direct-uitzending zal onder andere via YouTube en Nintendo's website te zien zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik hoop op een paar nieuwe characters. Daarnaast weet ik niet of het al bevestigd is dat er geen "story" in zit, maar dat zou ik toch wel tof vinden mocht het nog aangekondigd worden.
 • Alsof we niet al genoeg hebben gehoord tijdens E3.

  Lijkt me eerder tijd eens iets over online te zeggen dat in September dropt (Er zal met de online launch wel een Smash Try out demo komen).
 • Ik vind het hypen vanuit Nintendo ietwat overdreven.. Bij de E3 was er ook véél te veel aandacht voor Super Smash. Misschien kijken veel mensen er naar uit, maar voor mij is deze titel amper interessant. Voornamelijk omdat ik de Switch onderweg gebruik, maar ook omdat ik al zó veel Super Smash gespeeld heb dat ik het concept wel gezien heb.
 • @Gaaiz Dat laatste snap ik nog wel, maar waarom maakt het uit dat je de Switch vooral onderweg gebruikt? Ik vond smash voor de DS best wel vermakelijk namelijk.
 • @WvA
  Omdat ik Super Smash eigenlijk alleen als multiplayer game zie. Net als bij Mario Kart kan ik er alleen van genieten als ik dit met/tegen andere mensen speel (en dan met name met elkaar op de bank). Dan speel ik onderweg liever een goede SP game.
  Smash DS had ik destijds ook aangeschaft, maar heeft helaas niet meer dan twee uurtjes aan gestaan.
 • @Gaaiz

  Je vind de game niet leuk genoeg, klaar.

  Lekker laten hypen, 1 van de must have games van Nintendo dit jaar. Ze hebben niet veel keus. Anders komen dezelfde mensen weer met Switch has no games blabla
 • @ShadowhunterrX

  Ik heb hetzelfde een beetje. Ik denk ook dat ik deze niet ga kopen. Vond de Wii-versie wel ok, maar nooit veel gespeeld. De Cubeversie wel vaak gespeeld, maar dat was in de tijd dat mijn vrienden ook een Cube hadden en dat we dan offline tegen elkaar gingen.
 • Dus dit is DE switch game voor 2018? Kom op Nintendo…
 • @CyberFl

  Smash word gemiddeld 7.5 miljoen keer verkocht meer dan the last of us bijvoorbeeld dus ja de switch game voor 2018. Smash verkoopt meer dan fokking zelda dude
 • Zelf ook geen smash liefhebber. Maar koop hem sowieso. Mijn zoontje speelt vaak met meerdere vrienden thuis. Dan kijk ik liever hiernaar, dan die verdomde minecraft.

  Mensen kunnen haten wat ze willen. Is ook niet mijn game, maar deze game is nou eenmaal een system seller. Vele liefhebbers. Veel grotere systemsellers zijn er niet. Zeker een systemseller top 5er.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren