1. Super smash bros. Ultimate krijgt mogelijk nieuwe modus

Super smash bros. Ultimate krijgt mogelijk nieuwe modus

Modus zou Spirits heten

In de afgelopen Nintendo Direct van 8 augustus werden nieuwe elementen getoond die verschijnen in de nieuwe Super Smash Bros.-game, van nieuwe personages en stages tot assist trophies. Toch zijn er wat vragen onbeantwoord gebleven. Zo kwam tijdens de presentatie een frame in beeld van het menu van de game. Linksonder van het hoofdmenu was een onderdeel vaag gemaakt en daardoor niet duidelijk te zien.

Fans van de franchise speculeerden over verschillende mogelijkheden over wat dat onderdeel zou kunnen zijn. Uiteindelijk heeft een Twitter-gebruiker met de naam noctulescent het mysterieuze gedeelte van het menu onder de loep genomen en de lege pixels ingevuld. Dit creëerde een afbeelding die een vlam toonde met daaronder de naam Spirits.

Door deze tweet kwam Reddit-gebruiker Nintendrew met een afbeelding die toont hoe de gamemodus eruit zou moeten zien.

Super Smash Bros. Ultimate Spirits

Een ander onderdeel van de presentatie die vragen opwekte was de 'dood' van Luigi. In een cutscene waarin Simon Belmont wordt onthuld, raakt Death van Castlevania Luigi met een zeis, waardoor de geest van Luigi zijn lichaam verlaat. Ook na de presentatie was het lot van Luigi nog onbekend en bracht het meerdere fans aan het denken.

Nu zijn er op Reddit verschillende discussies gaande over de connectie tussen Luigi's lot en de nog onbekende modus van de nieuwe game. Er wordt geredeneerd dat het om een modus gaat waarbij de speler personages zou moeten bevrijden door te vechten en hen weer tot leven te wekken.

Momenteel is er over dit mysterieuze deel nog niks bevestigd door Nintendo. Voorheen heeft het Japanse bedrijf verschillende singleplayer-modi toegevoegd aan de Super Smash Bros.-franchise. Zo bevat Super Smash Bros. Brawl de verhaallijn van Subspace Emissary en kun je met Super Smash Bros. voor 3DS de modus Smash Run spelen.

Super Smash Bros. Ultimate komt op 7 december 2018 uit voor Nintendo Switch.

Eerder werd bekend dat personages Simon Belmont en King K. Rool toegevoegd zouden worden aan de nieuwe game. Klik hier voor meer informatie van de Nintendo Direct van 8 augustus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • Stiekem ben ik toch wel zin in deze game!
  Ik hoop in ieder geval op (heel) veel SP content, maar gelukkig is het unlocken van characters wederom geïmplementeerd, op een leuke/verrassende manier (zoals eerder aangegeven is).

  De game zit in ieder geval tjokvol content!
 • Het tot leven wekken doet me wel denken aan brawl. Want daar deed je eigenlijk hetzelfde met de trophies van de characters. Inderdaad hopen op een co-op/single player mode
 • Niet mijn game, maar natuurlijk koop ik hem wel gewoon op release dag.
 • @Newgamessuck
  What?xD
 • @blue_blade_3

  Heb 3 kids en die nemen ook vaak vriendjes mee. Is ideale spel voor ze om zonder te weten wat ze doen knoppen rammen en zich nog vermaken ook.
 • @Newgamessuck
  Aha dan snap ik het heel goed inderdaad
 • Ik heb de "black box" al in de bestelling staan..
  Dat is een mooi pakketje…
 • @deftones Hier ook, ben wel benieuwd of er nog meer in zit dan alleen de GC controller en adapter.
 • Alleen King k rool is voor mij de reden om de game te kopen. Nu nog duimen voor Dixie en Banjo kazooie Dan zal het voor mij helemaal niet meer stuk kunnen
 • @kaassoufleeisback
  Dixie zie ik nog wel gebeuren en ik hoop ook echt op B&K;, maar die kans acht ik helaas minder groot… :-(
 • @Piet S.

  Microsoft en Nintendo werken samen plus Phil heeft gezegd dat hij BK graag in Smash zou zien..
 • @kaassoufleeisback
  Klopt. Ik zeg ook niet dat het onmogelijk is. IK acht de kans alleen niet zo groot, omdat de Banjo IP in bezit van MS is (al dan niet indirect)… :-)
 • Ik wist niet dat ik het wou maar geef mij (king) boo als playable character en ik ben gelukkig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren