1. Nintendo onthult een nieuw fitnessapparaat voor Switch

Nintendo onthult een nieuw fitnessapparaat voor Switch

Meer informatie volgt op 12 september

Nintendo heeft een fitnessapparaat in de vorm van een soort pilatesring voor Switch onthuld.

Het bedrijf toonde afgelopen nacht uit het niets een video van de ring. Nintendo noemt het "een nieuwe ervaring voor de Switch". Op 12 september maakt het bedrijf meer bekend over het nog naamloze fitnessapparaat.

In de video, die doet denken aan trailers van games als Wii Fit, is te zien hoe diverse mensen de ring gebruiken voor oefeningen. Er gaat een Joy-Con in de ring, wat vermoedelijk er voor zorgt dat er feedback van de bewegingen wordt doorgestuurd naar de Switch en de bijbehorende game.

Zoals gezegd volgt op 12 september meer info over het apparaat. Mogelijk wordt dan ook de naam en de bijbehorende game onthuld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Dit vat de afgelopen Direct samen:

  Deze game verscheen eerder al op {console naam} in het jaar {alles voor 2019}.

  Op naar de gimmicks, a la Wii tijd. Zullen de mensen met een vijf cijferige investering wel blij mee zijn.
 • @Richh

  Vanwaar dit negativisme? Er komen meer dan genoeg (originele) exclusives uit voor de Switch en daarnaast komen er ook steeds meer multi plats/ports/remakes uit. Voor ieder wat wils dus.
  Ik had ook gehoopt dat er WEER nieuwe games aangekondigd zouden worden tijdens de Direct van deze week, maar we moeten wel ene beetje realistisch blijven he.

  Verder boeit dit nieuwe apparaat-ding mij ook geen reet, maar er is sowieso een doelgroep voor. Nintendo + gimmick = (meestal) een goede combo, dus waarom niet?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren