1. Doe mee aan het eerste officiële Tetris 99-toernooi

Doe mee aan het eerste officiële Tetris 99-toernooi

De winnaars krijgen 999 Gold Points

Nintendo kondigt twee officiële Tetris 99-toernooien aan. Vanaf 8 maart kunnen spelers meedoen voor Nintendo Gold Points.

In februari werd Tetris 99 aangekondigd tijdens een Nintendo Direct. Mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement konden de battle royale-game, waarin Tetris wordt gespeeld tegen 98 andere mensen, diezelfde dag nog downloaden en spelen.

Nintendo heeft nu de eerste twee toernooien aangekondigd voor Tetris 99. In de Verenigde Staten, Canada en Mexico kunnen spelers meedoen met de Maximus Cup, die plaatsvindt van 8 tot en met 10 maart. Tijdens het evenement krijgen spelers een 'Tetris Maximus' wanneer gewonnen wordt in de standaard spelmodus van het spel. De 999-spelers die aan het einde van het toernooi het meeste aantal overwinningen hebben verzameld, winnen 999 Nintendo Gold Points.

In Europa begint op 8 maart het Tetris 99 Grand Prix-toernooi, dat anders werkt dan het Noord-Amerikaanse evenement. Vanaf 14:00 uur Nederlandse tijd hebben spelers tot en met 11 maart 8:00 uur de tijd om minimaal één overwinning te behalen in de standaardmodus van Tetris 99. Spelers die het lukt om een ronde winnen maken kans om een van de 999 winnaars te worden van 999 Nintendo Gold Points. Deze winnaars worden willekeurig gekozen.

Tetris 99

De gelukkige winnaars van de toernooien worden geïnformeerd via e-mail en een notificatie op My Nintendo. Binnen een week na afloop van de evenementen worden de Nintendo Gold Points, waarmee digitale aankopen kunnen worden gedaan op de Nintendo Switch, toegedeeld aan de accounts.

Tetris 99 is gratis te spelen voor Nintendo Switch Online-leden op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

 • Wow heel vet. Ga er wel aan meedoen.

  Tot nu toe is de vierde plek mijn hoogste en daarnaast nog een keer in de top tien. Ik denk dat ik 10-15 potjes heb gespeeld.

  Even oefenen en dan zou je toch denken dat je een keer eerste moet kunnen worden.
 • @Luigi1985

  Blijven oefenen. Na een tijdje gaat het vanzelf. Zelfs gelukt om 3x achter elkaar te winnen, er zaten toen vast alleen beginners in de lobby.
 • @Silverwolf

  Soms is het idd wat gemakkelijker dan anders. Ik heb vlak na aanschaf van de Switch Puyo Puyo Tetris gekocht en best veel gespeeld. Moest er nu weer ff inkomen, maar het gaat best aardig. Af en toe is het wel een gekkenhuis. Was laatst volgens mij binnen een halve minuut al dood. Toen flikkerden er gelijk 14 miljoen blokken op mijn scherm.
 • @Luigi1985

  Haha dat zijn mooie dingen. De ene keer top 10 en de keer erop als een van de eerste eruit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren