1. Update: Voorjaarsuitverkoop Nintendo van start

Update: Voorjaarsuitverkoop Nintendo van start

Welke game(s) ga jij aanschaffen

De lente-uitverkoop van Nintendo is vandaag van start gegaan. In de sale zijn meer dan 300 games in de aanbieding met kortingen tot maximaal tachtig procent.

Hier zijn een aantal hoogtepunten die van games die nu in de aanbieding zijn:

Diablo 3: Eternal Collection € 29,99

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy € 19,99

Spyro: Reignited Trilogy €19,99

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition € 41,99

Sonic Mania € 13,99

Yooka-Laylee and The Impossibble Lair € 20,09

Assassin’s Creed: The Rebel Collection € 34,99

Mario+ Rabbids: Kingdom Battle € 9,99

Just Dance 2020 € 23,99

Hellblade: Senua’s Sacrifice € 14,99

Metro: Last Light Redux € 17,49

Metro 2033 Redux € 17, 49

Bekijk via deze link alle aanbiedingen in de eShop. Op het moment van schrijven doet deze link het nog niet. De aanbiedingen zijn nog geldig tot en met 19 april. Op 9 april worden tevens aanbiedingen voor onder andere Zelda: Breath of the Wild, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Kirby Star Allies en meer toegevoegd.

Oorspronkelijk bericht: Nintendo heeft een grote sale aangekondigd voor de Nintendo eShop. De Japanse gamegigant maakte dit onlangs bekend via Twitter.

Vooralsnog is de uitverkoop alleen aangekondigd voor Europa. Het gaat om de voorjaarsctie die donderdag twee april van start gaat om 15:00. In de sale zijn volgens Nintendo meer dan 300 games afgeprijsd met een korting van maximaal 80 procent. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Welke games er vanaf donderdag in de aanbieding zijn, is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Ja, ben beniewd. Trouwens, waarom zegt ig niks over de grote Mario rumors waar iedere andere grote gamesite het wel over heeft?
 • @Newgamessuck

  Wilde het net zeggen maar insidegamer loopt qua reviews achter de feiten aan. En qua nieuwsartikelen ook.

  Maar er over doorgaan. Stel de 3D collectie, 3D World deluxe en Paper Mario komen dit najaar uit dat is echt een overkill aan Mario games. En bij Nintendo echt een blijk van creatieve armoede. En of de games moeten er echt veel beter uitzien dan het origineel maar anders waarom zou je ze nog een keer spelen.

  Ik hoop dat Nintendo iets beters in petto heeft voor de rest van het jaar dan alleen maar Mario.
 • @smaakmaker

  Ik sta er anders in. Kosten wat het kost. Ik koop ze allemaal en ben hyped :)
  Natuurlijk hoop ik op vele improvements. Vooral voor mario 64. Als de Mario 64 maken zoals dat stuk in Odessey, dan …….. Geen idee, maar hyped!!! :D.

  Dus als er een nieuwe DKC uitkomt en een remaster collectie en een DK 3d game is dat een overkill aan donkey kong? Of is het dan wel prima? :)

  Ik heb veel liever dit dan die druppelende kraan wat nintendo met snes games doet. Ik wil al die games en niet iedere 2 jaar een. Enige nadeel is mijn portemonnee :)
 • @Newgamessuck

  Ja ik vind het een overkill aan Mario. Enige reden dat ik ze koop als ze er uit 10x beter uitzien en dat is alleen misschien bij Mario 64 het geval. Anders hoef ik ze niet.

  En ik vind daarbij de laatste jaren dat Nintendo Mario en Zelda teveel brengt. Terwijl er zoveel andere mooie Nintendo series zijn die aandacht en liefde verdienen.

  Mario kart al 6 jaar geen nieuw deel.
  Donkey kong al 6 jaar geen nieuwe game
  Metroid op de home console al 10 jaar geen nieuwe game
  Pikmin al 8 jaar geen nieuwe game.
  Star Fox al 4 jaar geen nieuwe game. En als we het kwalitatief er bij pakken al weet ik hoelang al geen nieuwe game etc

  Geef daar eens tijd en liefde aan. Ipv weer een hele rits aan Mario games.

  Nintendo melkt Mario echt tot de bodem uit.

  En het is wel heel droevig gesteld als je najaar line up zou bestaan uit een collectie remasters. En een port en een paper Mario.
 • @smaakmaker

  Een paper mario ja. Hoe vaak krijgen we een paper mario? Ook niet vaak. Die laatste 2 tellen imo niet omdat dat echt andere games waren en de rumors zeggen dat deze paper mario weer back to basics is (logisch, want andere 2 zijn daarom geflopt).

  Ik ben iig nog lang niet mario moe en wil heel graag al die 3d mario's on the go op mijn switch hebben.

  Ga er maar vanuit dat na dit jaar andere games aan de beurt zijn.
 • @Newgamessuck

  Ja ok die Paper Mario nagelaten. Maar de rest laat voor mij zien dat Nintendo het software jaar op ac na niet op orde heeft en die goedkope manier heeft bedacht om nog iets te hebben dit najaar. En ik heb er geen bewijzen voor maar nu dat ik dit jaar zie. Denk ik dat Ac is uitgesteld vorig jaar om dit jaar een goede game te hebben.

  Want als ac er dit jaar niet was geweest maar vorig jaar dan was het jaar helemaal mislukt.

  En ik zie niet dat die andere series volgend jaar ineens liefde krijgen . Toen deze series zoveel jaar bestonden heeft Nintendo ook geen extra liefde aan die series gegeven. Bijvoorbeeld donkey kong die 30 jaar bestond heeft toen geen extra liefde gekregen van Nintendo.
 • @smaakmaker

  Dit wordt dan geen jaar voor jou, maar voor velen anderen een prima Switch jaar wss. Record verkopen tijdens te release van AC. Veel mensen zijn overhyped door dit mario nieuws en ik verwacht ook dat de collectie, 3d world en paper mario als warme broodjes over de toonbank gaan.

  Of het lui is? Laten we afwachten wat er deluxe is aan 3d world, hoe de remasters zijn van de oude 3d mario games en wat voor game paper mario wordt.
 • @Newgamessuck

  Stel de line up is dit en leg dat tegenover de line up van vorig jaar en van 2017 is dit toch behoorlijk minder. En alleen als de games er echt zeer beter uitzien koop ik die collectie. Maar zie veel liever nieuwe Nintendo games die een keer niet met Zelda en Mario te maken hebben. Nintendo heeft zo schatkist met mooie franchises alleen doet met meer dan de helft veels te weinig. Donkey kong als voorbeeld genomen. Die moet het voorlopig maar doen met een Wii u port. En zo zijn er meer series die door Nintendo ernstig verwaarloosd worden eeuwig zonde.
 • @smaakmaker


  Ik ben juist enorm blij met dit gerucht. Ik koop ze allemaal.
 • @Newgamessuck
  hhohohohoh wij hebben een wallpaper van Cyberpunk voorbij zien komen, dus… Ze posten wel belangrijk nieuws vandaag wilde ik zeggen… met eh… deze opmerking.
 • @benjaminben

  Oh vet!!!! Ja dan is het goed.
 • @benjaminben

  Wat een stel drama Queen's dat jullie zijn jeeeeez.
 • @CyberFl

  Ik schop idd behoorlijk veel drama met mijn opmerking ja ;)
 • Mario kart en Marvel ultimate alliance 3.
 • Luigi's Mansion, Cadence of Hyrule en Astral Chain moet ik nog hebben al verwacht ik die niet echt goedkoop.
 • Hopelijk Witcher 3 voor 20 - 30 euro. Zou top zijn.
 • @Morgana
  En dan te bedenken dat die op de ps4 voor 8,99 verkocht wordt met mooiere graphics.

  Heb zelf ook een switch, maar sommige games speel ik liever op de ps4
 • @TommieNL

  Haha ja precies. Maar Witcher 3 overal kunnen spelen is fantastisch - als de pandemie eenmaal voorbij is en we weer kunnen reizen wil ik de wereld van Witcher in het vliegtuig kunnen spelen!
 • Heb eigenlijk de games die ik wil al.
 • Maar even kijken of er wat tussen zit dan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren