1. Kijk hier de Pokémon Direct terug

Kijk hier de Pokémon Direct terug

Een remake en Pokémon Sword and Shield-dlc aangekondigd

Het YouTube-kanaal van Nintendo heeft vandaag een Pokémon Direct uitgezonden waarin interessante informatie werd gedeeld. Heb je de stream gemist? Wees niet getreurd en kijk de Pokémon Direct hier terug.

Tijdens de livestream is onder anderePokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX aangekondigd die de Pokémon Dungeon-games nieuw leven in blaast. Tevens is er dlc bekendgemaakt voor Pokémon Sword en Pokémon Shield. De dlc bestaat uit twee delen, The Isle of Armor en The Crown of Tundra. Beide delen hebben een nieuwe regio met nieuwe pokémon, uitdagingen, outfits en meer. Bekijk hieronder de volledige stream terug.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Wooow deze zag ik niet aankomen. Een Pokemon Direct voor Sleep en Home zou ik wel apart vinden. Daarnaast Detective Pikachu is toch niet zo groot om daarvoor een Direct uit te zenden? Misschien wel een aankondiging van Sword en Shield 2?

  Meestal zenden ze alleen een Direct uit met echt noemenswaardige aankondigingen.
 • @Snafu9 Klopt, dat is magertjes. Het zou ook nog kunnen dat Diamond en Pearl aangekondigd worden.
 • @CodyvandenBogert
  Dan wordt ik wel gek als dat zo is. Helemaal niet aan gedacht eigenlijk.

  Ben alleen wel bang dat als de remakes van Diamond en Pearl worden aangekondigd dat dit in de graphics van Pokemon Let's Go gaat uitkomen.
 • @Snafu9

  De Let's Go graphics vond ik anders prima. Beter dan die van SS, eerlijk gezegd.
 • @Piet S.
  SS vond ik wel mooier. Maar als Pokemon dezelfde map aanhoudt van Sinnoh dan ligt de graphics van Let's Go wel in de lijn ja
 • @Snafu9
  Graphics boeien me niet zo. Ik wil alleen niet een lets Go buneary ofzo. Het zijn leuke games, maar de core mechanics van de "main games" zijn veel interessanter.

  En ja ik noem ze voor het gemak even geen main games om het verschil uit te leggen. Geen discussie over voeren graag! :)
 • @blue_blade_3
  Heb hetzelfde hoor alle GO features staan me niet aan in de games daarnaast zijn die games echt de makkelijkste die er zijn. Je kan letterlijk met Pikachu en Eevee de league uitspelen.
 • Fantastisch nieuws!
 • Ugh waarom nou weer. Vorig jaar die irritante Smash Bros Directs en nu moet het alweer themed zijn. Was juist zo benieuwd naar de releases voor 2020 in de normale Direct die in januari normaal gesproken komt.

  Dacht dat we met Pokémon wel ff klaar waren. Ach ja, misschien komen er wel gewoon twee Directs deze maand en is de tweede de normale. Eventueel in februari dan.
 • Ik denk:
  - Pokemon Home info
  - Pokemon Sleep info

  Ik hoop:
  - Pokemon Home info
  - Pokemon DP remakes aankondiging
  - Of Pokemon Let's Go Johto aankondiging

  Neutraal:
  - Spin-off game aankondiging (met Snap 2 bovenaan de lijst)

  Ik hoop niet:
  - Pokemon Ultra(?) SS/3e versie aankondiging
  - Pokemon Detective Pikachu 2 film info


  Ik ga in ieder geval zeker kijken! :)
 • @Piet S.
  Misschien wel een nieuwe Mystery Dungeon?
  Als er nu al een nieuwe Pokemon Direct komt ben ik echt heel benieuwd wat we verder nog van Nintendo zelf kunnen verwachten.

  Hoop toch echt niet op nieuwe Let's Go spellen. Leuk project maar verder niks. Geef mij maar DP remakes.
 • @Snafu9

  Ik heb persoonlijk niet zoveel met de MD games, dus dat zou ik niet echt tof vinden en ik hoop op een reguliere Direct in feb.! Laat maar komen!

  'DP remakes' staat bij mij ook op nr.1!
 • @Piet S.
  Bij mij ook hoor de DP remakes.
  Maar ik maak me een beetje zorgen over de Nintendo Direct in feb. Als ze met een Pokemon Direct het jaar aftrappen. Misschien komt het wel omdat er aankondigingen inzitten die heel snel beschikbaar komen hoor zoals Sleep en Home.
 • @Snafu9

  Vorig jaar was de reguliere Direct ook in feb., dus dat kan nu ook prima en Home zou inderdaad rond deze tijd uit moeten komen, dus de tijdlijn klopt wel redelijk! :)
 • Ik hoop….
  Nee I don't care :).
  Ik wacht op de echte direct. Volgende week?
 • @Newgamessuck

  Nu deze Direct aangekondigd is, denk dat een algemene Direct (helaas) pas in feb. gaat komen (net zoals vorig jaar)… :(
 • Hoop dat pokemon overzetten naar Sword en Shield nog even wegblijft. Bijna de League gehaald en wil nog even online kunnen spelen zonder alle uber teams die rondgaan.

  Elk extra pokemon spel dat wordt aangekondigd ben ik blij mee.

  (Laatste Smash dlc character een pokemon?)
 • @Eshura

  Het 5e DLC character is 100% zeker geen Pokémon. Dat is al bekend.
 • @Eshura
  Nou de Pokemon die nu allemaal te vangen zijn kan je alleen maar overzetten naar Sword en Shield dus valt weinig extra eraan toe te voegen met online
 • @Snafu9
  Gelukkig maar. Ik vind de Meta best verfrissend. Zeker omdat er ook redelijk wat nieuwe Pokémon gebruikt worden. Beter dan letterlijk alleen maar dezelfde teams.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren