1. Nintendo kondigt speciale Fortnite-editie van de Switch aan

Nintendo kondigt speciale Fortnite-editie van de Switch aan

Nieuwe Joy-Con-kleuren

Nintendo heeft een speciale Fornite-editie van de Switch aangekondigd.

De Fornite-bundel bevat een speciale uitvoering van de Switch Dock met verschillende bekende gezichten uit het Fortnite-universum erop afgebeeld. Naast de speciale uitvoering van de dock, bevat het pakket een blauwe en een gele Joy-Con.

Bezitters van het pakket ontvangen daarnaast de nieuwe Wildcat-skin met de keuze uit twee verschillende back blings. Verder ontvangen kopers het Fortnite-pakket 2000 V-Bucks, wat gelijk is aan twintig euro.

De Nintendo Switch Fortnite-bundel is vanaf 30 oktober verkrijgbaar in Europa.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • opvallend dat er geen prijs bekend is. Gaan ze stunten? 249?
 • Is ook de meest speelbare game op de switch, dus dit hadden we wel zien aankomen.
 • @LosPilotas

  Wat betekent ‘de meest speelbare game’? Je moet toch echt iets minder Belgisch typen…
 • @LosPilotas

  Als je te broke bent een paar tientjes uit te geven voor een Mario oddesey, zelda botw, splatoon 2 of welke andere Nintendo 1st party game dan ook. en als je onder de 14 bent…Dan is Fortnite best ok
 • @Newgamessuck

  Er zijn, tegen lage prijzen, toch echt wel betere games dan Fortnite te spelen op de Switch… Fortnite is, net zoals bv. Fifa, voor casuals die een console kopen speciaal voor dat soort games.
 • @PietS.

  Je kunt niet ontkennen dat fortnite gwn super populair is op elke console, pc en switch. Mijn kleine neefjes en de neefjes van een aantal vrienden van mij spelen alleen maar fortnite op de switch.
 • @LosPilotas

  Wat ik zeg dus… Casuals… Verder ontken ik ook niet dat Fortnite populair is.
 • @PietS.

  Maar dus omdat het populair is is het voor "casuals"? Een Animal Crossing is ook enorm populair en spreekt een andere doelgroep aan, maar dat noem je toch ook geen "casual" game?
 • @PietS.

  Hier ben ik het echt totaal niet mee eens. Ik denk dat echt vele malen meer "hardcore" gamers zoals jij het noemt ook gewoon Fortnite spelen, of hebben gespeeld.
 • @Shuckles
  Ja maar Piet speelt het zelf niet dus is het voor casuals. Dat is toch logisch dan…
 • @blue_blade_3

  Fortnite is totaal geen slecht spel, zeker met dit nieuw seizoen is het wel vet om met Marvel personages te spelen. Fortnite is niet alleen voor casual gamers zoals piet zei.
 • @LosPilotas
  Nooit gehoord van sarcasme zeker?
 • @LosPilotas
  Ik denk dat we Fortnite los moeten zien van andere games aangezien het free-to-play is. Er is de laatste tijd wel bewezen dat free-to-play games behoorlijk hoog scoren zie Warzone en Fall Guys.

  In deze vorm snap ik Piet wel dat het dan meer een casual game is. Betaalde games kunnen hier nooit tegenop helaas. 6x over het hele jaar €10,- uitgeven klinkt altijd minder erg dan gelijk een game kopen voor €60,- en ook daar wordt je niet toe verplicht in Fortnite. Wel heel erg naar verleid maar dat is wat anders.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren