1. Bowser Jr. minder krachtig na Mario Tennis Aces-update

Bowser Jr. minder krachtig na Mario Tennis Aces-update

Trick Shots worden moeilijker te timen

Verschillende fans, bijvoorbeeld op Reddit, klaagden dat Bowser Jr. en andere personages te krachtig waren in Mario Tennis Aces. De update die 19 juli live gaat zal voor minder grote krachtsverschillen gaan zorgen.

Op de site van Nintendo worden de patch notes worden de aanpassingen uitgelegd. Zo gaat Bowser Jr. minder snel bewegen wanneer hij een slag aan het opladen is. Daarnaast wordt de hoek waarin Bowser Jr. een bal terugslaat verkleind.

Er was onder fans voornamelijk discussie over de de defensieve vaardigheden van het personage. Zo zou het makkelijker zijn om de energiebalk van Bowser Jr. vol te krijgen en zijn de Trick Shots van Jr. een stuk krachtiger.

Mario Tennis Aces

Trick Shots zijn nu voor alle personages aangepast. Door de update is de afstand die spelers kunnen afleggen met een Trick Shots verkleind. Daarnaast is de tijd waarin spelers een Trick Shot kunnen uitvoeren kleiner geworden. Het is nu dus moeilijker geworden om een Trick Shot precies op het juiste moment te timen.

Tenslotte deelt Nintendo mee dat ze personages verder balanceren voor het toernooi dat in augustus plaatsvind.

Mario Tennis Aces is sinds 22 juni beschikbaar voor de Nintedo Switch. Wij gaven de game een 8 in onze review. Dennis zei al dat Trick Shots lastig te timen waren, blijkbaar doet Nintendo daar nu een schepje boven op.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Fijn, die Bowser Jr laat me echt alle hoeken van de baan zien. Waluigi trouwens ook.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren