1. Nintendo noemt per ongeluk Wii U-versie van Banjo-Kazooie

Nintendo noemt per ongeluk Wii U-versie van Banjo-Kazooie

Ook Blast Corps werd vermeld

Nintendo Japan noemde gisteren per ongeluk Banjo-Kazooie voor de Wii U Virtual Console. Ook Blast Corps werd genoemd.

Beide games stonden kort op een releaselijst voor de Wii U Virtual Console. Zowel Banjo-Kazooie als Blast Corps werden ontwikkeld door het inmiddels door Microsoft overgenomen Rare en uitgebracht op de Nintendo 64.

Inmiddels heeft Nintendo beide games weer uit de lijst gehaald. Het is sowieso opvallend dat ze op de Wii U Virtual Console-releaselijst stonden, aangezien die console niet meer actief wordt ondersteund door Nintendo.

Waarom de games kort op de lijst stonden, is niet duidelijk. Mogelijk ging het om een fout, maar het is tegelijkertijd erg specifiek om twee Rare-games die op de Nintendo 64 zijn verschenen in een releaselijst te noemen. Fans speculeren dan ook dat Nintendo van plan is een deal met Microsoft te sluiten om beide games naar de Switch eShop te brengen, maar vooralsnog wijst, buiten de vermelding van de games op de releaselijst, niets daar op.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik zou een N64 app (net als de NES en SNES app) er graag zien verschijnen. Liever dat dan dat ze geld vragen voor de losse titels (mogen ook naast elkaar bestaan).
  • @benjaminben

    Ik vermoed dat het ook daarom gaat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren