1. Nintendo organiseert Super Smash Bros.-toernooi voor E3

Nintendo organiseert Super Smash Bros.-toernooi voor E3

Ook Splatoon 2 is van de partij

Nintendo organiseert tijdens de aankomende E3 een Super Smash Bros.- en Splatoon 2-toernooi.

Deze toernooien vinden plaats op 11 en 12 juni in Los Angeles. Het is slechts één van de vele Nintendo-evenementen die plaats zullen rondom de E3 die plaatsvindt tussen 12 en 14 juni.

De twee toernooien hebben elk hun eigen formaat. Voor Splatoon 2 zijn er voorgaande kwalificaties in de regio's Noord-Amerika en Canada, Europa, Japan en Australië. De winnaars van deze vier evenementen nemen het in Los Angeles tegen elkaar op om de ultieme winnaar te worden.

In Europa moeten spelers naar Polymanga, Zwitserland op 30 en 31 maart. Daar nemen zestien teams het tegen elkaar op. De finale en halve finale worden vanaf 13.00 uitgezonden op Nintendo's YouTube-kanaal en op Twitch.

Splatoon 2

Voor het Super Smash Bros.-toernooi worden professionele spelers uit de hele wereld uitgenodigd om het voor het eerst tegen elkaar op te kunnen nemen in de dan nog niet uitgekomen game.

In een interview met Polygon vertelde senior product marketing manager Bill Trinen dat het een vergelijkbare structuur zal hebben als het Smash-evenement in 2014, toen Smash uitkwam voor de Wii U. Volgens hem wordt het evenement leuk om naar te kijken voor "zowel nostalgische Nintendo-fans als competitieve Smash-spelers".

Super Smash Bros Switch

De nieuwe Super Smash Bros. voor Switch werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct op 8 maart. Het was de afsluiter van het evenement en fans werden er erg enthousiast van. Nu wachten we de aankondiging van Pokémon voor Switch nog af. Ik kan in ieder geval niet wachten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Wordt de nieuwe Smash voor Switch dan ook echt gespeeld? :O
  • @Piet S.
    Dit is wat ik er ook uit haal. Ben benieuwd!
  • Tof hopelijk doen ze ook veel nieuwe personages onthullen op de e3
  • @kaassouflee30
    Dat lijkt me wel tof inderdaad.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren