1. Nintendo reageert op annulering E3

Nintendo reageert op annulering E3

Onderzoekt alternatieve mogelijkheden om fans erbij te betrekken

Nintendo heeft gereageerd op de annulering van de gameconventie E3. De uitgever deelde onlangs een officiële reactie uit middels een persbericht.

ESA maakte gisteren bekend dat E3 dit jaar niet doorgaat. Ubisoft en Devolver Digital hadden hun plannen na de annulering al aangekondigd en u heeft ook Nintendo officieel op het besluit gereageerd. De uitgever zegt het besluit van ESA te steunen omwille van de gezondheid van de bezoekers, uitgevers, exposanten en andere betrokkenen te beschermen.

De uitgever wil hun fans graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en ze er zoveel mogelijk bij betrekken. Hoe het bedrijft dat gaat doen is nog niet bekend.

Lees hier over wat de gevolgen zijn van de annulering van E3.

Nintendo Logo

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Toch een digitale presentatie denk ik. En dan de treehouse op het hoofdkantoor van Nintendo America fans het moet maar even zonder games checken van te voren dit jaar denk ik.
  • Is dit nieuwswaardig?

    Ze geven werkelijk waar alleen aan dat ze de keuze begrijpen.
  • @Silverwolf

    Je snapt toch wel dat het wereldnieuws is dat nintendo het begrijpt?
  • @Silverwolf

    Inderdaad non-nieuws dit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren