1. Nintendo start Pokémon Sword en Shield-ruilactie

Nintendo start Pokémon Sword en Shield-ruilactie

Verras een nieuwe trainer met een zeldzame Pokémon

Via een bericht op de officiële website van Nintendo Nederland wordt bekendgemaakt dat er een speciale ruilactie van start gaat. Het idee is dat huidige spelers nieuwe trainers kunnen verassen met zeldzame pokémon.

Het doel is om zoveel mogelijk nieuwe spelers te verassen met een zeldzame pokémon die je kan vangen of kan broeden Pokémon Sword of Shield. Om dit te kunnen doen moet de speler wel verbinding maken met het internet. In het Y-COMM-menu selecteren gebruikers de optie om een Surprise Trade te doen waarna ze een nieuwe speler gaan verassen met een zeldzame pokémon. Een Switch Online-abonnement is wel nodig om hieraan mee te doen. Spelers die geen abonnement hebben kunnen voor 7 dagen een proefabonnement afsluiten om ook onderdeel te zijn van de Surprise Trade.

pokemon

Spelers die hieraan meedoen maken tevens kans op een prijs: een Pokémon Sword and Shield-notitieboekje met de handtekening van regisseur Junichi Masuda. Om kans te maken moeten spelers een opname maken van het proces met behulp van de opnamefunctie op de Switch en dit vervolgens delen met de hashtag #surprisetrade.

Lees hier alle voorwaarden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Verrassen in plaats van verassen.
  • @ToL12 haha Wilde net hetzelfde typen. Niet zo leuk om anderen te verassen.
  • @Richh of het zou natuurlijk om vuur-pokémon moeten gaan :)
  • Heb alle Pokemon al op Zacian na. De kans dat ik die uit Suprise Trade krijg is heel erg klein.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren