1. Nintendo Switch krijgt een vishengel voor de joy-cons

Nintendo Switch krijgt een vishengel voor de joy-cons

Vishengel gecombineerd met de Switch-versie van een Wii-game

Op de Duitse site van Amazon is een game getoond voor de Nintendo Switch waarbij een vishengel voor de joy-cons is inbegrepen. De game Bass Pro Shops: The Strike - Championship Edition staat volgens de website gepland om op 2 november 2018 uitgebracht te worden in Europa.

In de afbeelding van de game wordt getoond hoe de joy-cons geplaatst worden in de vishengel. In de originele versie van de game werden de Wiimote en Nunchuck gebruikt om de game te spelen.

Bass Pro Shops: The Strike - Championship Edition

De originele Nintendo Wii versie van de game uit 2009 werd ontwikkeld door Piranha Studios en uitgebracht door XS Games. Het is niet de eerste game die een nieuw leven ingeblazen krijgt. Zo kwam de game Go Vacation van Bandai Namco kort geleden uit voor de Nintendo Switch. De originele versie van Go Vacation werd in 2011 uitgebracht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Yes, dit was het stukje hardware wat ik nodig had. Hierdoor ben ik eindelijk over de streep om een switch te kopen……..
  • Da's niks. In ieder geval niet voor mij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren