1. Meer dan 10 miljoen leden voor Nintendo Switch Online

Meer dan 10 miljoen leden voor Nintendo Switch Online

Online dienst blijft groeien

Er zijn inmiddels meer dan tien miljoen leden van Nintendo Switch Online.

Dat heeft Nintendo bekendgemaakt tijdens zijn meeting met aandeelhouders. In het vierde kwartaal van het fiscale jaar liet Nintendo nog weten dat er 9,8 miljoen leden waren.

De betaalservice lanceerde in september 2018 en is vereist om games op de Switch online te spelen. Daarnaast ontvangen spelers een speciaal kanaal op de Switch om NES-games op te spelen en diverse exclusieve kortingen.

Switch Online kost 3,99 euro per maand, of 19,99 euro per jaar. Daarnaast kunnen mensen ook een familielidmaatschap afsluiten. Met een familielidmaatschap kunnen maximaal acht accounts toegang krijgen tot de functies van Nintendo Switch Online. Dit lidmaatschap geldt voor 12 maanden en kost 34,99 euro.

Switch Online

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • 10 miljoen maal 20 euro is 200 miljoen per jaar. En groeiende. Niet slecht.

  Doe er extra shit bij dat mensen 30 per jaar ook prima vinden en je hebt 100 miljoen extra verdiend. Ik neem aan dat er nu slimme koppen een hele strategie hebben bedacht dit uit te breiden zonder schade toe te brengen.
 • @Newgamessuck
  Zodra er een goed functionerende party chat is via de Switch zelf zal het hard gaan. Het blijkt ook dat diverse draadloze headsets met USB dongle al functioneren, dus bouwen die hap.
 • @Gaaiz
  Een chatfunctie op de switch zorgt er echt voor dat ik meer games zou kopen. Voor sommigen is dit gewoon de reden om nog geen switch te kopen.
 • @blue_blade_3

  Precies, is ook de reden dat ik nog geen switch heb. En de prijs mag ook lager.
 • Om eerlijk te zijn mag chat en party functies lekker wegblijven. Het online gebeuren bij Nintendo is al wat gevoeliger voor diepies. Laat ze maar eerst aan de basis werken en dan uitbreiden. PSN is bijvoorbeeld nog steeds matig zelfs na alle PS+ centen.

  Ik mis ook totaal niet de constante bedreigingen van PSN niet, alleen al wanneer je een persoon met een klein pikkie verslaat in BF5 of Fifa. Splatoon 2 is ook al een keer vergald geweest door allerlei onzin van voor/tegen LGBT mensen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren