1. Nintendo Switch Online NES-games van april zijn bekend

Nintendo Switch Online NES-games van april zijn bekend

Met onder andere Super Mario Bros.: The Lost Levels

Nintendo heeft bekendgemaakt welke NES-games er aan Nintendo Switch Online worden toegevoegd deze maand.

Vanaf 10 april zijn Punch-Out!!, Star Soldier en Super Mario Bros.: The Lost Levels beschikbaar via de dienst. De NES-game zijn beschikbaar via een aparte app op de Switch die zonder verdere kosten is te downloaden voor Switch Online-leden. Zonder een Online-abonnement is de app niet beschikbaar.

Super Mario Bros.: The Lost Levels is in Japan het officiële vervolg op Super Mario Bros. De game kwam oorspronkelijk niet buiten Japan uit omdat het te moeilijk voor de westerse markt werd bestempeld. Punch-Out!! is de welbekende boksgame en Star Soldier tot slot is de shoot-'em-up game van Hudson Soft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Beste maand tot nu toe voor de NSO NES games.Punch-out is vandaag de dag nog steeds erg leuk om te spelen. Lost levels is een hele moeilijke versie van Super Mario Bros. Beide ga ik wel spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren