1. Nintendo toont meer van Switch-game Daemon X Machina

Nintendo toont meer van Switch-game Daemon X Machina

Mechgame moet volgend jaar uitkomen

Op een livestream van Gamescom heeft Nintendo nieuwe gameplay van aankomende mechgame Daemon X Machina getoond.

De Switch-game, die tijdens E3 werd onthuld, moet ergens volgend jaar verschijnen. De nieuwe gameplay toont diverse situaties, waaronder momenten dat spelers zonder mechpak rond kunnen lopen.

Daemon X Machina wordt geproduceerd door Kenichiro Tsukuda, de man achter Armored Core 2 en 3. Yusuke Kozaki, de character designer van No More Heroes en Fire Emblem, helpt ook een handje mee. Ook Shoji Kawamori neemt deel aan de ontwikkeling. Hij staat tevens bekend om de Armored Core-reeks en heeft ook diverse mechs ontworpen voor anime.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ziet er voor persoonlijk niet zo tof uit. Wat een domper was het ook. Dat je naast Smash weinig nieuwe games uit te doeken doet op dr E3 . En dat dit er dan 1 van is.
 • @kaassoufleeisback eens, had er meer van verwacht.
 • @kaassoufleeisback

  Is het geen port is het weer niet goed. Zeikerd
 • @ShadowhunterrX

  "Is het geen port is het weer niet goed".
  Als het al zo gesteld is met de eisen dan mogen ze zich wel even achter de oren krabben.
 • @AWESOMEDUDE3
  Hij bedoelt denk ik meer dat kaas altijd loopt te zeiken over de ports en nu is het geen port en istie nog niet tevreden.

  Maar ik ben het met je eens, er zijn wel teveel ports op de switch tov nieuwe game (IMHO) whaha
 • @ShadowhunterrX

  Ten eerste als Nintendo een E3 met zeer weinig nieuwe gloednieuwe aankondigingen doet naast Smash en je krijgt dan dit en Mario party ben ik niet echt onder de indruk. Ze hadden beter de nieuwe Retro studio's game kunnen aankondigen. Als Retro studio's nog bestaat

  Ten tweede vind ik het er niet heel indrukwekkend uitzien
 • Ziet er wel cool uit. Armored Core, Zone of the Enders, met qua gameplay mogelijk ook een vleugje Lylat Wars? Het lijkt me wel een game die meer dan gemiddeld staat of valt met de besturing: goede/soepele besturing = immersive gameplay, wat voor mij een must is bij dit soort games. Als je er dan lekkere muziek onder pompt, kan dit soort games je de wereld om je heen even doen vergeten. Ik ben voorzichtig optimistisch.
 • Op een game als deze zit ik totaal niet te wachten, al kan het best een vermakelijke game worden. Is dit genre in Japan populair ofzo? Ik heb hier nog nooit iemand enthousiast over een Mech game horen praten.

  Had liever een andere exclusive gezien zoals een racegame, first person shooter (zonder grote robots) of een adventure. Echter sluit ik niet uit dat ik deze toch probeer wanneer de reviews super goed zijn.

  En ik wil een Advanced Wars.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren