1. Nintendo toont mobiele game Dragalia Lost in Direct

Nintendo toont mobiele game Dragalia Lost in Direct

Nintendo toont mobiele game Dragalia Lost in Direct

Nintendo heeft vanochtend vroeg in een nieuwe Direct-uitzending de mobiele game Dragalia Lost getoond.

De game, die wordt ontwikkeld door mobiele studio Cygames, is al geruime tijd aangekondigd en komt op 27 september in specifieke regio uit. Het verhaal in de game draait om een wereld waarin zowel mensen als draken leven. Zij worden via een speciale kracht beschermd tegen monsters van buitenaf, maar deze kracht neemt langzaam af en de Alberiaanse prins moet in actie komen om de wereld te redden. Daarvoor werkt hij samen met een draak.

De game lijkt vooral op een arpg te gaan lijken. In de Direct zijn veel gevechten te zien, zowel tussen vijanden en eindbazen. Spelers kunnen zelfs sterkere draken vinden om hen te helpen in de gevechten.

Dragalia Lost heeft een multiplayer voor maximaal vier spelers. Heel het spel is samen met anderen te spelen en de game krijgt zelfs een soort raids op speciale momenten. Dragalia Lost komt op 27 september uit op iOS en Android in de VS, Japan, Honk Kong, Taiwan en Macau. Het is niet bekend of en wanneer de game naar Europa komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Gewoon Qooapp gebruiken en spelen maar. De Honk kong versie zal toch Engels zijn.

    Qooapp is een soort van Regiovrij appstore !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren