1. Nintendo toont nieuwe overzichtstrailer voor Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo toont nieuwe overzichtstrailer voor Super Smash Bros. Ultimate

Wat kan je allemaal doen in Super Smash Bros. Ultimate?

In een nieuwe trailer vertelt Nintendo wat je allemaal kan doen in Super Smash Bros. Ultimate-game. In een snel overzicht laat Nintendo alle opties zien, die eerder ook benoemd werden in de Nintendo Direct.

In een ietwat grappig ingesproken video worden alle opties nog een keer uitgelicht over de vechters, spirits, speelmodi en opties. Bekijk hieronder de video van Nintendo.

In een eerder bericht deze maand werden de verdere nieuwe speelmodi en ook de nieuwste vechters geïntroduceerd. Ook hebben we een eerste indruk kunnen krijgen van Super Smash Bros. Ultimate en zijn er tien minuten aan gameplay verschenen over de World of Light.

Super Smash Bros. Ultimate

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik verwacht wel dat deze game tussen de 8 en 9 zal scoren.
 • @CyberFl

  Dat zou het de slechtste Smash ooit maken terwijl deze duidelijk beter is dan de vorige 2 edities puur al vanwege de content.

  Haha nee ik gok eerder een cijfer ergens tussen de 9 en 9,5. Evenals alle voorgangers.
 • @Ramirezv
  Ik zie toch geen Smash bros game tussenstaan in de top 20 van vgchartz.
 • @CyberFl

  De vorige games scoorden allemaal gemiddelde reviews van rond de 9,2. De enige onder de 9 (8,6) was de 3DS smash.

  Dit is gewoon een topserie en gaat hoge cijfers scoren across the board. De verkopen zullen ook gigantisch zijn.

  Ik vind het wel komisch trouwens dat je aankomt met vgchartz. Een website die geen verkopen tracked maar inschat. (Erg onbetrouwbaar)

  Ik neem aan dat je in ieder geval ook slim genoeg bent dat je weet dat goede verkoopcijfers niet betekent dat iets kwalitatief ook goed is. De best verkopende games zijn regelmatig tot vaak erg matig. Of je moet Wii sports de best game ever vinden…
 • Ff offtopic;

  He IG, geweldig dat jullie membercontent controleren, maar zouden jullie die van mij ook online kunnen zetten? dank u ;)
 • Must buy.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren