1. Dit kun je allemaal doen met de Nintendo Labo VR Kit

Dit kun je allemaal doen met de Nintendo Labo VR Kit

Komt op 12 april uit voor Switch

Een nieuwe video toont allerlei mogelijkheden voor de Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit, alsmede de verschillende bijgeleverde ervaringen.

Met het eerder aangekondigde pakket kunnen spelers een kartonnen hoes maken om hun Switch-scherm in te stoppen. Door deze op het hoofd te plaatsen, heeft men een virtualrealityheadset ter beschikking. Het Labo-pakket komt op 12 april uit voor Switch.

De video toont verschillende games die bij het pakket zitten om de vr-bril mee uit te testen. Zo laat Ocean Camera spelers in de zee duiken en foto's maken van dieren in de oceaan, kan er met het bijbehorende geweer op aliens geschoten worden en kunnen spelers in Bird Dash vliegen als een vogel. Daarbij kunnen de diverse games gecombineerd worden met andere creaties uit Toy-Con-pakketten en kunnen meerdere spelers meedoen. In totaal zitten er 64 vr-ervaringen in het pakket om uit te proberen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • ja geinig, maar niet voor mij!
 • Ontzettend leuk, ik ga het halen voor mijn kinderen

  ja echt

  nee niet voor mijzelf daar ben ik te oud voor toch?

  Oke ook voor mijzelf :)!
 • @HanTheMan

  Kan je voor je zelf beter vive kopen of occlust

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren