1. Aankomende Treehouse-livestream bevat Hyrule Warriors- en Pikmin 3-gameplay

Aankomende Treehouse-livestream bevat Hyrule Warriors- en Pikmin 3-gameplay

Een nieuwe Treehouse-livestream

Vanavond wordt er door Nintendo nieuwe gameplay van Switch-games Hyrule Warriors: Age of Calamity en Pikmin 3 Deluxe uitgezonden.

Dat doet het bedrijf in een nieuwe Treehouse-livestream die vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd op YouTube te bekijken is. In de Treehouse-livestreams, die in eerste instantie alleen tijdens E3 werden uitgezonden, worden regelmatig diverse aankomende Switch-games getoond.

Hyrule Warriors: Age of Calamity wordt ontwikkeld door Koei Tecmo en speelt zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af. De game behandelt de Great Calamity, waarnaar eerder verwezen werd, en de oorlog tussen Calamity Ganon en Hyrule. De game verschijnt op 20 november op Switch.

Pikmin 3 verscheen in 2013 voor de Wii U en laat spelers met drie astronauten de plantaardige wezentjes kweken om ze het zware werk te laten opknappen. Pikmin volgen de speler en kunnen bruggen bouwen, muren afbreken, vijanden uitschakelen en voedsel terug naar het ruimteschip dragen. De Deluxe-versie verschijnt op 30 oktober op Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Kijken wat Hyrule Warriors qua gameplay ons brengt.
 • @DefenseForceNL

  Inderdaad. Die overweeg ik bij positieve recensies nog wel te kopen. Pikmin laat ik links liggen.

  Ben benieuwd waar Nintendo in december nog mee komt. Dit zijn toch niet echt de systemsellers.
 • @Luigi1985

  Ja ik laat Pikmin ook voor wat het is.

  Zou mooi wezen, maar denk niet dat we nog een game krijgen in december.

  Zou ook niet weten waarmee ze ineens op de proppen zouden moeten komen. Enigste een metroid prime verzameling zou kunnen, maar dat zie ik eigenlijk niet gebeuren.
 • @Luigi1985

  Die systemseller is een aantal weken geleden uitgekomen: Super Mario 3D All-Stars. Het momentum van die collectie loopt gewoon lekker door tot maart.

  Verder heb ik Pikmin 3 nog nooit gespeeld, dus die game komt in huis.
  Verder kan ik echt niet wachten op AoC. Eindelijk krijgen we in uitgebreide beelden te zien wat er zich 100 jaar voor BotW afgespeeld heeft. Ik denk trouwens dat veel mensen die BotW gekocht/gespeeld hebben, AoC ook gaan kopen/spelen.
 • @PietS.

  Lol duurde even voordat ik door had welke game je nou bedoelde met AoC. Tot ik ineens nog eens naar de titel van dit artikel keek.

  Ik heb nog nooit een Pikmin gespeeld, maar het trekt mij op 1 of andere manier ook totaal niet.

  Tot op de dag van vandaag snap ik de gameplay tenminste wat er leuk aan kan wezen nog steeds niet. Laat staan uberhaubt wat de doel van de game is.
 • @PietS.

  Ja 3D All Stars wil ik ook nog wel hebben. Ik hoop stiekem dat ie bij de Amazon sales voor een leuk prijsje weggaat.

  Voor Hyrule Warriors ben ik nog niet echt enthousiast. Zag er best leuk uit hoor, maar het vorige deel ken ik niet en het verhaal enz. tsja… Als het echt een topper blijkt, komt ie er uiteraard.

  Tot dusverre vind ik dit jaar wel relaxed. Komen niet al teveel must haves uit, dus ik kan mooi de tijd nemen voor wat gemiste games, of onuitgespeelde games.
 • @PietS.

  Ik heb BOTW gespeeld maar ga deze totaal niet kopen, het hangt af wat je smaak is. Geef mij maar botw2, en dat geldt ook voor velen. Het is en blijft een hack en Slash game, leuk voor een paar uur.
 • @LosPilotas

  Ja je moet er van houden. Kan zelf een goede hack & slash game wel waarderen en kan daar zo 40 plus uur in stoppen.

  Echter deze ontwikkelaar doet constant hetzelfde. Qua gameplay en opzet van games is het constant hetzelfde en dat staat mij wel wat tegen.

  Dus ben benieuwd of ze in deze game, omdat ze het niet helemaal alleen doen ook wat van de Zelda dingen erin verwerken.
 • @DefenseForceNL

  Ze hebben het gewoon een Zelda thema gegeven omdat het goed verkoopt.
 • @LosPilotas
  Klopt en hoop iets meer dan alleen een thema anders kan je het net zo goed bij de eerste Hyrule Warriors houden of een Dynasty Warriors of warriors orochi kopen die voor een kleine prijs wel te vinden is.
 • @LosPilotas

  In deze game wordt het verhaal van 100 jaar voor BotW verteld, wat gaat over oorlog. Qua gameplay is er geen beter passend genre dan het Warriors genre. Deze game moet JUIST snel en chaotisch zijn.
 • @PietS.
  Hierin ben ik het volledig met je eens. Dit verhaal kan niet vertelt worden op de manier van BotW anders kan er te lang tussen een gebeurtenis zitten omdat je van je pad af wijkt zoals in BotW altijd wel gebeurt. Je moet dus echt meegezogen worden in de oorlog en daarin ook actief blijven.

  Zelf heb ik nog nooit een Warriors game gespeeld dus is dit helemaal nieuw voor mij en ben daarom ook wel blij dat ik dit in deze game kan ontdekken. Dat Nintendo zoveel aandacht besteed aan deze game betekent het dat ze zelf hierin ook echt geloven dat het een goede game wordt. Ik heb hier in ieder geval veel zin in en de gameplay beelden zien er tot nu toe goed uit.

  Ik verwacht zelf ook geen december aankondiging meer dan zal die echt deze maand of begin november nog moeten komen. Mocht er nog een game in december komen is het nu wel de ideale tijd aangezien het next-gen nieuws nu wel een beetje geweest is. In november zal dit weer volop gaan komen aangezien ze dan uitkomen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren