1. Nintendo verbrijzelt laatste hoop op bestaan Bowsette

Nintendo verbrijzelt laatste hoop op bestaan Bowsette

Super Crown-item is alleen geschikt voor Toadette

NIntendo laat voor de zekerheid even weten dat alleen Toadette het Super Crown-item kan gebruiken in het aankomende New Super Mario Bros. U Deluxe.

Dit tot ongenoegen van fans, die vorig jaar massaal 'Bowsette' tot leven hebben geroepen via talloze illustraties op het internet. De Super Crown geeft mensen die met Toadette spelen de mogelijkheid om in een personage dat op een mix lijkt tussen Princess Peach en Toadette te veranderen. Fans stelden zich voor wat er zou gebeuren als Bowser dit item op zou pakken, en dat leverde dus Bowsette op.

Om nog maar eens een extra groot kruis door het bestaan van Bowsette te trekken, heeft Nintendo nogmaals bevestigd dat het item alleen voor Toadette beschikbaar is. Dat houdt de fans vast niet tegen om te blijven dromen over een toekomst waarin Bowsette haar eigen game krijgt.

New Super Mario Bros. U Deluxe is vanaf 11 januari verkrijgbaar op de Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Maar Browser is toch niet eens speelbaar ? Wat niet is kan altijd nog komen :).
  • @ShadowhunterrX Goedemiddag. Bowser is inderdaad niet speelbaar. Het zou leuk zijn als het wel zo zou zijn. Maar dan is het volgens mij gelijk een heel andere game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren