1. Nintendo vertelt over Netflix op de Switch

Nintendo vertelt over Netflix op de Switch

Komt het eraan?

Nintendo of America-president Reggie Fils-Aime laat zich uit over de toekomst van Netflix op Nintendo Switch.

In de interview zegt Fils-Aime dat Netflix in eerste instantie niet beschikbaar was op de Switch, omdat Nintendo de console wilde introduceren als een puur gaming-platform. Nu deze fase succesvol is afgerond ziet Nintendo meer ruimte voor andere services. Zo is Hulu al beschikbaar voor Amerikaanse gebruikers.

Voor een concrete datum verwijst Reggie Fils-Aime kijkers echter door naar Netflix: “In terms of what’s next on the streaming side, you’re gonna have to talk to those individual providers in terms of where they stand and what they’re working on.”

Naast Netflix wordt er ook gesproken over Fortnite. Spelers kunnen hun progressie die opgeslagen staat op een PS4 niet overzetten naar de Switch. Fils-Aime vertelt dat ze geen contact hebben opgenomen met Sony om het probleem te verhelpen: "The decisions that our competitors make really are in their own hands. What we control are the decisions that we make," aldus de baas van Nintendo of America.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Er word echt geen bal gezegd in dit "nieuwsbericht".
 • @Soon.
  Het probleem is door de verandering van de site dat er weinig mensen nog naar gaan kijken.
  Ik vind de vorige versie beter en overzichtelijker, je zag alle nieuwsberichten in een mooi lijstje. Nu is de homepage een chaos.
 • @CloneTrooper

  Daarvoor kan je beter naar Gamer.nl gaan. Ik had liever de oude versie gehad als app
 • Netflix was er ook al op de wii en wii u. Zo een groot nieuws dit…..
 • PFFFF wat een excuus.. ze moeten is met de tijd meegaan…
 • Dus achteraf wouden ze toch al die services erop hebben aangezien ze er nu toch voor gaan? Oftewel gehaaste console met achterlopende graphics voor de tijd van nu. Als een handheld wel een verbetering,maar had dan een echte home console gemaakt en de Switch er naast.
 • Want je console van begin af aan richten op een zo breed mogelijk publiek is natuurlijk het domste wat je kunt doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren