1. Handelsmerk voor Mario en Luigi opnieuw aangevraagd

Handelsmerk voor Mario en Luigi opnieuw aangevraagd

Nintendo claimt het handelsmerk

Het faillissement van Mario & Luigi-ontwikkelaar AlphaDreams weerhoudt Nintendo niet van het tot leven houden van de geliefde franchise. Nieuwssite LetsGoDigital heeft een applicatie van Nintendo voor het handelsmerk Mario & Luigi gevonden.

AlphaDreams, de studio achter de Mario & Luigi-games van de afgelopen jaren, heeft zijn deuren vorig jaar moeten sluiten door een overtollige schuld. De omzet die gedraaid werd, was niet genoeg om de schulden te betalen, wat leidde tot het faillissement. De ontwikkelaar was al sinds 2000 actief als gamestudio onder een andere naam, AlphaStar, en heeft een groot aantal games uitgebracht waaronder de Mario & Luigi-games.

Destijds uitte fans hun angst dat er geen nieuwe Mario & Luigi-games gingen komen. Nu lijkt het toch een mogelijkheid te zijn dat er een nieuw deel wordt uitgebracht. In een applicatie die door Nintendo of America Inc. is ingediend, is duidelijk te lezen dat het gaat om Mario & Luigi, wat kan betekenen dat er meer Mario & Luigi-games gaan komen.

Dit is uiteraard geen bevestiging, maar voor veel fans geeft dit waarschijnlijk een beetje hoop. Zo laat Twitter-gebruiker Octoberfleshed als reactie op een tweet weten dat hij graag een Mario & Luigi-game op de Switchwil.

nintendo
Via LetsGoDigital

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Dit zou ik heel vet vinden. Een van de weinige rpg’s die ik leuk vind.
  • Nieuwe game of remake voor de Switch! Let maar op! 😜

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren