1. Nintendo vraagt patenten mobiele GameCube-controllers aan

Nintendo vraagt patenten mobiele GameCube-controllers aan

Spelen we binnenkort GameCube-games op onze telefoon?

Nintendo heeft nogmaals handelsmerken aangevraagd voor GameCube-controllers. Ditmaal wijzen de documenten op controllers voor mobiele telefoons.

Het betreffende handelsmerk is onderdeel van meerdere aanvragen. Zo is ook een handelsmerk aangevraagd voor een "controller en joystick voor een huiselijke videogame-machine". De aanvraag heeft vermoedelijk te maken met de lancering van Super Smash Bros. Ultimate. Daarmee bestaat de mogelijkheid om de controllers te gebruiken bij het spelen van de Switch-game.

GameCube
GameCube
GameCube
GameCube
GameCube
GameCube

Er is verder nog niets bekend over eventuele GameCube-controllers voor smartphones. Eerder dit jaar vroeg Nintendo meerdere handelsmerken aan voor producten die tot nu toe eveneens nog onaangekondigd blijven. Zo werd bekend dat er handelsmerken waren verschenen voor een smartphone-hoes die de telefoon omtovert tot een Game Boy.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren