1. Content Super Smash Bros. Ultimate door meerdere spelers gelekt

Content Super Smash Bros. Ultimate door meerdere spelers gelekt

Meerdere spelers plaatsen spoilers op het internet

Nintendo is volop bezig met het ontwapenen van verschillende lekken rondom Super Smash Bros. Ultimate. Eerder deze week werd bekend dat meerdere spelers al toegang hebben tot de game en hebben op verschillende websites spoilers verspreid.

De game werd door vele spelers op illegale wijze verkregen en verspreid, wat leidde tot het plaatsen van meerdere spoilers van de game op YouTube en Twitch. Onder de spoilers bevinden zich onder andere gameplay-video's en scènes uit de World of Light-modus. Vele fans van de franchise zeggen teleurgesteld te zijn door de spoilers gezien te hebben.

Als reactie heeft Nintendo op zoveel mogelijk spoiler-content auteursrechtclaims gemaakt op de betreffende video's in een poging om het offline te halen. Echter blijft de nieuwe informatie binnenkomen over de game, wat Nintendo weinig kans geeft om alles met succes te kunnen verbieden voor het publiek om te zien in de aanloop naar de lancering.

Super Smash Bros.

Onder deze nieuwe informatie bevindt zich de details van elke Spirit in de game onthuld door meerdere dataminers. Daarnaast is er ook informatie verschenen over: onaangekondigde modi, methodes om personages vrij te spelen, uren aan nieuwe muziek en kostuums voor Mii-personages.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december exclusief op de Nintendo Switch. Lees ook onze preview van Super Smash Bros. Ultimate.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • Waarom doet men dit?! Om dezelfde kinderachtige shitzooi zoals overal tegenwoordig: altijd de eerste willen zijn voor clicks. F* die shit!
  Zó zonde van al die spoilers voor de fans! :(
 • Tja altijd erg jammer als sommigen het voor de ander moeten verpesten. Vooral met Twitch en YouTube moet je goed oppassen. Ik heb het zelf al eerder meegemaakt dat ik een live stream aan het bekijken was. En dat er iemand op de chat met een gigantische Star Wars spoiler kwam. Terwijl ik die film nog in de bioscoop moest zien.
 • Jezus, wat ontzettend kinderachtig kut pubers hoor,
  Kan me nog herineren met sonic mania gedoe dat het bij pc 2 weken is uitgesteld
 • Ik vind dat er regels moet komen van spoilers van (Games/Films)
  Zodra iemand voor de game release al alles gaat verklappen of laat zien hoe dan ook,

  Dat er flinke geld boeten mag opleggen worden
  Om dit taferelen te verkomen.
 • Een manier om dit wellicht op te lossen is een verplichte day one patch. Zonder die patch kom je niet verder dan het hoofdmenu. Er kleven alleen wel veel nadelen aan zulke patches.

  Geldboetes e.d. zouden ook een oplossing kunnen zijn. Eventueel tijdelijk bricken van consoles ook wanneer een game voor release opgestart wordt. Zoiets moet te programmeren zijn in de software zelf.

  Krijg echter de overheden maar es zover om dit toe te staan. Het beste is gewoon niet kijken en video en streaming services bans laten uitdelen.
 • @Ramirez
  Ik zou graag de game over 10 jaar willen spelen 😘
 • @ShadowhunterrX

  Haha ja daarom gaat zon patch ook niet zo geweldig idee zijn.

  Echter moet het wel mogelijk zijn een code in de software (op de gamecard zelf) in te bakken die je Switch of de software op slot gooit tot de release datum.

  Beetje barbaars maar het kan zeker werken.
 • @Ramirez
  Aahhh zoals wat ze nu al doen bij digitale preorders of NES collection.
 • Ach het spel zal er wel niet minder door verkocht worden…
 • Nintendo heeft de verrassing grootendeels zelf al verpest door zoveel informatie te geven. Welke modes of spirits er allemaal inzitten kunnen me gestolen worden. Dat was het leuke aan de eerste twee smash games, tijdens het spelen had ik geen idee wie of wat ik er allemaal bij kon halen tenzij ik echt een walkthrough op ging zoeken. Neemt niet weg dat het me een leuke game lijkt natuurlijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren