1. Super Nintendo World-attractiepark is bijna voltooid

Super Nintendo World-attractiepark is bijna voltooid

Neem een kijkje naar meerdere foto's

Super Nintendo World in Universal Studios Osaka lijkt bijna voltooid te zijn. Dat blijkt uit verschillende foto’s van het park die zijn opgedoken.

Super Nintendo World is een deel van het pretpark Universal Studios Japan in Osaka. Het park moestvoor de Olympische Spelenopengaan, maar heeft een paar maanden vertraging opgelopen vanwege het coronavirus. Het park lijkt wel al de afrondingsfase te benaderen. Dat blijkt uit meer dan vijftig luchtfoto’s die van het park zijn gemaakt en op het internet zijn gezet. Zo is er een overzichtsfoto van het park zelf, waar het hele park op te zien is die al aardig op het eindproduct begint te lijken. Verder zijn er een aantal foto’s van het park in de verte en wat close-ups gemaakt. Een aantal foto’s zijn hieronder te bekijken.

Een overzicht van alle verschenen foto’s zijn hier te vinden. Wanneer Super Nintendo World opent, is nog niet bekend.

Nintendo World

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Ziet er heel tof uit. Maar ik wacht toch een paar jaar langer totdat het in Orlando klaar is. Voor Donkey kong land.
 • @smaakmaker Ik ook, Epic Universe gaat en geweldig thema park worden en heeft straks de meest complete versie van Super Nintendo World. waarschijnlijk gaan ze 2023 net niet halen ivm corona dus nog even sparen.
 • Het oogt zo klein, of ligt dit aan mij? De uitstraling is wel erg tof!
 • @benjaminben Nee ligt niet aan jou. Ik had precies hetzelfde.
 • Er komt wss wel een Europese versie zoals Disneyland.
 • @CyberFl

  Universal Park heeft geen Europese versie dus ik ben bang van niet
 • @smaakmaker

  Officieel niet meer nee. maar port aventura was dat wel en die verkopen nog altijd een berg merchandise van Universal. Dus op zich zullen die connecties nog altijd wel gedeeltelijk actief zijn en dus mogelijk toch daar een optie.
  Andersom weet ik ook niet of universal het alleenrecht heeft op Nintendo parken of dat Nintendo nu gewoon met hen in zee is gegaan en toekomstige uitbreidingen plaats daar waar het voor heb het gunstigste is. Aangezien Nintendo an zich geen universal merk is denk ik dat universal een soort van licentie heeft. Maar dat wil niet zeggen dat zij de enige licentie hoeven te hebben.
  Nintendo zal als ze slim zijn geen levenslange licentie hebben afgegeven omdat succes eerst moet blijken. Als dit dadelijk in deze parken faalt dan zou er mogelijk nooit een ander merk park het kunnen proberen samen met Nintendo omdat universal dan de licentie heeft en niet wil afstaan.
  Dus ik mag aannemen dat Nintendo dit nu even bij deze aantallen liet en eerst afwacht hoe het gaat voor ze evt verder gaan met universal of anderen.
 • Heel vet.. als ik ooit in de buurt kom dan spring (haha) ik wel even langs.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren