1. Update: Animal Crossing Direct

Update: Animal Crossing Direct

Nieuwe details zijn onthuld

De Animal Crossing Direct is net afgelopen. Hieronder kan je de volledige Direct terugkijken. In ons uitgebreide artikel vertelt Lucas je alles over wat de belangrijkste vernieuwingen zijn in Animal Crossing: New Horizons, naar aanleiding van een eerste speelsessie.

Je kan het originele bericht hieronder lezen:

Morgenmiddag wordt er een Nintendo Direct uitgezonden die puur draait om Animal Crossing: New Horizons.

Daarmee wordt er precies een maand voor release van de Switch-game - namelijk 20 maart - nieuwe informatie over het spel gegeven. De Direct-uitzending duurt ongeveer 25 minuten en bevat nieuwe info over het eilandleven dat spelers in het spel aangaan. De uitzending vindt morgen om 15:00 uur Nederlandse tijd plaats en komt op het YouTube-kanaal van Nintendo te staan.

Er gingen al langer geruchten dat er deze maand een Nintendo Direct gericht op Animal Crossing: New Horizons zou worden uitgezonden. Veel fans wachten ook nog steeds op een algemene Nintendo Direct, om zo meer duidelijkheid te krijgen over de Switch line-up de rest van het jaar. Nintendo heeft vooralsnog geen andere Direct aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • De leakers hadden 2 Directs in feb. voorspeld, dus dan zou de reguliere Direct volgende week uit moeten komen, ALS het klopt wat ze zeggen. Laat maar komen, die handel! :D
 • @Piet S.

  Lijkt mij heel sterk dat in de laatste week van februari een general direct gaat plaatsvinden. Maar wie weet ik denk eerder de eerste 2 weken in maart. Al weet ik het ondertussen ook niet meer qua directs. Want ik zie ze er ook wel voor aan dat ze tot april te wachten. Nintendo is dit jaar vreemd bezig op dat punt

  Maar misschien hebben ze zoveel nieuws dat ze graag Animal Crossing en Pokemon graag uit de weg willen hebben. Al heb ik daar nog wel mijn twijfels over. Want het lijkt mij nog steeds als je super veel toffe onaangekondigde dingen hebt je die wil tonen aan het grote publiek.
 • @smaakmaker

  Waarom zou het raar zijn? Vind het prima dat je dat vindt maar geef dan ook een argument waarom je dat raar vindt.

  De geruchten lijken dus te kloppen. Eerst de AC direct voor de grootste game van het jaar en kort daarop een algemene voor Q2 van 2020. Past wederom precies in het schema van voorgaande jaren.
 • @Ramirez

  Nou omdat bijna nooit general directs plaatsvinden in de laatste 2 weken van een maand. Maar het zou natuurlijk nu weer eens kunnen plaatsvinden.

  En ik mag toch hopen dat de huidige direct zich niet alleen maar focust op Q2. Maar dat de komende general direct alle games gaat onthullen die dit jaar uitkomen doormiddel van trailers. En dat we dan van die games de eerste gameplay krijgen op de E3.
 • @smaakmaker

  Net als dat directs altijd om 15:00 worden aangekondigd? Was deze keer met de AC direct ook anders. Patronen zijn er om doorbroken te worden.

  Volgende week general direct.
 • @Newgamessuck

  Ik hoop het maar ik moet het eerst nog zien. Iedereen verwachte de direct ook vorig week en toen kwam die ook niet.
 • @smaakmaker

  De grote olifant in de kamer is morgen weg. Animal crossing heeft zijn aandacht dan gehad. Dan hoeft het imo niet lang meer te duren voor de Q2-3 games bekend gaan maken.

  Jij (en ik) hebt geen interesse in deze game, maar besef dat AC de best verkopende handheld game van Nintendo is en tijdens release de grootste hardware sales jumps krijgt. Deze game is een dingetje voor Nintendo. Grote reden hiervoor is dat deze game een andere demografie aanspreekt dan veel andere Nintendo games.
 • @Newgamessuck

  Ja op de handheld heeft hij echt veel verkocht 12 en 11 miljoen stuks. Op de Wii waar toch veel casual gamers te vinden waren. Heeft hij toch maar 4 miljoen stuks verkocht. Dat is tegenvallend.
 • @smaakmaker
  Nooit in de laatste 2 weken?
  February 22, 2012
  February 14, 2013
  February 21, 2013
  February 13, 2014 (op 1 dag na)
  February 13, 2017 (op 1 dag na)
  February 26, 2016
  February 28, 2017
  February 13, 2019 (op 1 dag na)
  February 27, 2019

  Dan is er ook nog vaak een algemene in de eerste week van maart. Dus ja…je bent ongeduldig.

  Je mag hopen wat je wil. Op E3 komen de games van Q3 en 4 aan bod. Deze direct zal puur Q2 (zomer maanden) zijn. En om je nog even verder teleur te stellen. Er zijn zelfs jaargangen met een Q2 general direct pas in April :)

  It happens when it happens. Met een Animal Crossing voor de deur heeft Nintendo niet zo’n haast.
 • @Ramirez

  Ik had het over general directs die laatste 2 waren speciale pokemon directs. En ik vergat erbij te zeggen de laatste paar jaar. En dan klopt het wel want general directs vinden in het Switch tijdperk altijd in de eerste 2 weken van de maand plaats. Maar wie weet veranderd dat nu.
 • @smaakmaker

  Switch era Q2 directs:

  January 12, 2017 (Switch presentation)

  February 28, 2017 (Showcase)
  April 12, 2017 (General)
  May 17, 2017 (General)
  March 8, 2018 (General)
  March 20, 2018 (Showcase)
  February 13, 2019 (General)
  March 20, 2019 (Showcase)

  Ik zie alleen maar datums die nog niet geweest zijn in 2020 (op 1na)
  Nogmaals….je bent ongeduldig mr cheese.

  Voor de E3 heb jij je Direct 😉
  Een educatieve gok: tussen nu en eerste weken maart. Kan elk moment zijn omdat ze vaak wel kort achter elkaar lijken te komen.
 • @Ramirez

  Even op je eerdere bericht Nintendo gaat echt wel trailers laten zien wat er dit najaar op de markt gaat komen. De E3 gebruiken ze meer om van die aangekondigde games gameplay te tonen. Dat doen ze de laatste jaren wel vaker. En als ze alleen Q2 tonen wat hebben ze dan voor nieuwe dingen te tonen?

  En even dan op dit bericht antwoord te geven. een Showcase is geen general direct. April 12 klopt maar valt nog in de eerste 2 weken van de maand. May 17 was als ik mij niet vergis een speciale Arms/Splatoon 2 direct geen general. En februari 13 valt in de eerste 2 weken .En de 12e ook.

  Dus als we puur naar general directs kijken in het Switch tijdperk vinden die altijd plaats in de eerste 2 weken van de maand.
 • @smaakmaker

  PAX East is volgende week donderdag en Nintendo heeft daar (schijnbaar) een best grote booth, dus het zou ideaal zijn als ze de reguliere Direct woensdag uitzenden en er dan voor zorgen dat bepaalde games donderdag op PAX speelbaar zijn.

  Mocht dit niet het geval zijn, dan is dat nog niet zo'n probleem, want Nintendo heeft de eerst reguliere Direct van het jaar al vaker (pas) in maart uitgezonden. :)
 • @Piet S.

  De laatste keer dat die pas in maart of zelf april plaatsvond. Toen vond er in 2017 een Switch presentatie plaats in januari. En in 2018 hadden we in januari een mini direct gehad. Nu hebben we helemaal nog niks gehad. Dus ze zijn dit jaar tamelijk laat met het verschaffen van duidelijkheid
 • @smaakmaker

  We hebben dit jaar al een Pokémon Direct en een Smash announcement gehad en deze week komt er dus nog een AC Direct aan, dus maart zou gemakkelijk kunnen. :)
 • @Piet S. Ik hoop met je mee. Want een goede Nintendo line up zou mijn persoonlijke game jaar een stuk beter maken
 • @Piet S.

  Gaat mij er meer om waarom het raar zou zijn. Er zijn zelfs jaargangen geweest waarin we 3 directs in februari hadden (2013)

  In eind februari 2016 hadden we een Pokemon direct en een week later een algemene direct…Deze situatie lijkt veel op wat er nu gebeurt.

  Ook is de algemene direct een paar keer in de eerste week van maart geweest.(vorig jaar nog)

  Kortom er is niet echt een patroon van vaste maanden maar lijkt het eerder ingedeeld in Q1,2,3 en 4.

  Het kan elk moment gebeuren lijkt het wel. Dus ik snap het gezeur ook niet. Microsoft en Sony laten in een nog mindere frequentie wat van zich horen.

  Een Direct? It happens when it happens.
 • @Ramirez

  Yes. Het klopt wat je zegt en ik ben het met je eens. :)
 • @Ramirez

  Klopt maar ik vind Sony een vollere line up hebben dit eerste half jaar dan Nintendo. Maar we moeten ook nog even wachten op de ps5 onthulling voordat we meer te horen krijgen over de onaangekondigde titels.
 • @smaakmaker

  Dat klopt (tot nu toe), maar zij hadden vorig jaar niks fatsoenlijks, dus dat compenseert natuurlijk. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren