1. Bekijk om 15:00 uur Nintendo's Indie World-livestream

Bekijk om 15:00 uur Nintendo's Indie World-livestream

Volgens geruchten zien we Ori en Superhot in de uitzending

Om 15:00 uur vanmiddag toont Nintendo een nieuwe livestream met indiegames voor de Switch.

Hoewel deze Direct-achtige uitzendingen in het Westen voorheen bekend stonden als 'Indie Directs', heeft Nintendo ditmaal de Japanse naam 'Indie World' wereldwijd aangehouden. De uitzending duurt ongeveer twintig minuten.

Hoewel er officieel nog geen titels voor de uitzending zijn aangekondigd, doen er wel geruchten de ronde. Industrie-insider en ResetEra-administrator Daniel Ahmad claimt bijvoorbeeld dat er een Xbox One-game van Microsoft, mogelijk Ori and the Blind Forest, voor de Switch wordt aangekondigd.

Ook zouden er twee "hete" games voor de Switch worden aangekondigd en direct op de eShop verschijnen. Gamers speculeren dat het om Superhot en Hotline Miami gaat. Superhot lijkt sowieso aangekondigd te worden, omdat er een update voor de Switch-versie is uitgebracht, ook al is de game nog niet officieel aangekondigd.

Hieronder zijn de tweets met de aankondiging en de geruchten te vinden, alsmede de livestream die om 15:00 uur vanmiddag start.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik hoop zeker op Ori, maar ik ga nergens meer vanuit, haha.
 • Ik hoop eigenlijk alleen maar op nieuws van Hollow Knight: Silksong!
 • Ori op de Switch zou fantastisch zijn. Gamepass op de Switch is mijn wildste droom. Daarnaast zie ik ook graag Hollow Knight nieuws.
 • Moesten ze Ori uitbrengen voor de Switch, is dit eerste titel die Microsoft uitgeeft op een concurrent platform. Toch vrij uniek. Ben benieuwd!

  Minecraft, die onder een andere naam: Mojang wordt uitgegeven, even niet meegeteld.
 • @Don Carpaccio
  Cuphead is ook al uitgebracht op de Switch met "toestemming" van Microsoft. Ik vind dit een zeer goede trend.
 • @Gaaiz

  Ik dacht dat Cuphead niet door Microsoft wordt uitgegeven. Dus in principe heeft dit meesterwerk niks met Xbox of Microsoft te maken.

  Net zoals Crash Bandicoot (die van Activision) en de PlayStation.

  Ik denk wel dat de exclusieve deal werd doorbroken, dankzij Microsoft, en dat het daarom opvalt dat deze titel op andere platformen en launchers te spelen is. Macintosh en Nintendo.

  Even mierenneuken: het zou de allereerste keer zijn dat ik op mijn Switch een spel opstart met het intro logo van Microsoft Studios. En dat vind ik “uniek”! :)
 • @Don Carpaccio 27 september komt Ori uit op Switch ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren