1. Kijk vanmiddag naar een nieuwe Nintendo Direct Mini

Kijk vanmiddag naar een nieuwe Nintendo Direct Mini

Richt zich op aangekondigde third party-games

Vanmiddag zendt Nintendo een nieuwe Nintendo Direct Mini uit.

De uitzending heet 'Nintendo Direct Mini: Partner Showcase' en bevat ongeveer tien minuten aan beelden van eerder aangekondigde Switch-games van third party-uitgevers. Om welke games het gaat, is niet bekend.

De Direct wordt om 16:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden en is via YouTube te bekijken.

Nintendo Direct Mini

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik heb (zeer) lage verwachtingen.
 • @PietS.

  Ik ook. Betekent dit dat er geen 'echte' direct komt deze week? Ik hoop dat een van de titels vandaag in ieder geval de nieuwe Hollow Knight gaat zijn.

  Heb gister trouwens toch Paper Mario gekocht. Na het lezen van een aantal reviews werd ik toch wel enthousiast en m'n vriendin wilde Animal Crossing graag hebben, dus bij de gamewinkel heb ik m toch maar gelijk meegenomen.

  Mijn eerste indruk is in ieder geval goed. Het ziet er goed uit, het is grappig en het speelt lekker.
 • @Luigi1985

  Nou ik denk van niet. Nintendo is het even helemaal kwijt dit jaar. Waar Sony en Xbox met grote presentaties komen. Komt Nintendo voorlopig niet verder dan deze onzin.
 • @Luigi1985

  Ik hoop ook snel op een echte Direct ja, want ook ik word hier niet echt warm van.

  Paper Mario is serieus echt een leuke game. Ik zit er nu een aantal uren in en ben blij verrast!
 • @PietS.
  Vraagje nog over Paper Mario. Is het gevechtssysteem leuk? Ik lees dat het namelijk in het begin leuk is maar daarna erg eentonig is en niet uitdagend. Ook lees ik dat je daardoor geneigd bent om vijanden te ontwijken. Dit weerhoud me er van om de game te kopen. Ben benieuwd naar jou ervaring ermee
 • @Snafu9

  Ik vind het vechtsysteem verfrissend. Iets helemaal nieuws, maar omdat de game geen XP bevat, kan ik begrijpen dat sommigen de gevechten als nutteloos ervaren. Je krijgt munten en items, maar die heb je echt wel nodig. Je moet echt wel goed tactisch nadenken over je volgende stap(pen) en naar mate je verder komt, worden de battles ook weldegelijk moeilijker.

  Later in de game kun je vijanden buiten battles om ook afmaken, dus er zijn meerdere mogelijkheden.

  Exploren vind ik btw het allerleukste aan de game. In ieder hoekje is iets te vinden.
 • Waar is Nintendo in hemelsnaam mee bezig. Wat er nodig is een grote main direct met nieuwe first party titels. En wat besluiten de bazen bij Nintendo nee we gaan een mini partners direct doen. Wat een aanfluiting weer. Het begint weer een beetje te lijken op de Wii u periode. Ongelooflijk en als je geen grote nieuwe games meer hebt voor dit jaar (wat trouwens ook een grove schande is..) dan draai je een direct in elkaar waar je toekomst muziek toont. Toon een trailer van Breath of the wild 2. Metroid prime 4, Bayonetta 3, een nieuwe games waarvan we niets van weten Nee Nintendo maakt er software matig dit jaar een flinke puinhoop van.

  En nou misschien hopelijk Bayonetta 3 voor de rest zal het niks zijn
 • @smaakmaker Enige beetje positieve hoop die ik heb is dat ze deze 'Partner Mini Direct' doen zodat ze wellicht binnenkort een echte Direct kunnen doen zonder dat ze tijd kwijt zijn aan deze third parties.

  En zoals Luigi1985 al zei, Hollow Knight Silksong zou deze Direct voor mij alsnog een beetje kunnen goedmaken.
 • @Jorn6810

  Nou ik geloof er niet in. Denk dat we binnenkort gewoon die goedkope Mario remasters en port krijgen en dat dit het is qua dit jaar. . En de nieuwe Hollow Knight en Baldo al die er zijn vet. Maar het is niet wat Nintendo moet doen.
 • @smaakmaker

  Als de evt. 3D Mario remasters en Bayo 3 dit zijn uitkomen, dan vind ik het alsnog een prima jaar hoor.
  Maar eerst zien, dan geloven.
 • @PietS.

  Bayonetta is 2nd party dus die verwacht ik daar niet. En nee dan vind ik het alsnog geen goed jaar. Want als je najaar bestaat uit een port en 3d remasters is dat verre van indrukwekkend.
 • @smaakmaker

  Ik weet überhaupt niet zo goed wat ik er van moet verwachten.

  Maar met naast die port en remasters(?) nog games als Bayo 3 en bv. New Pokémon Snap, wordt het toch nog een zeer prima najaar.
 • @PietS.

  3d remasters zijn goedkope cashgrab mag niet als goed bestemd mogen worden. Die Pokémon snap is leuk maar geen top game. En Bayonetta 3 is wel top.
 • @smaakmaker

  Ik vind ook dat het dit jaar erg karig is. De games die uitgekomen zijn van Nintendo zelf vind ik niet erg interessant (uitzonderingen daar gelaten) en de 3rd party games die vet zijn en die nog niet op een andere console verschenen zijn, zijn ook slechts in kleine getale aanwezig.

  Ik kan me daarom bijna niet voorstellen dat er binnen nu en het einde van de zomer nog twee najaarsklappers worden aangekondigd. Bayonetta 1 en 2 vond ik echt tegenvallen, dus die derde moet wel heel vet worden, wil ik die aanschaffen.
 • @smaakmaker

  Dat het begint te lijken op de Wii U periode vind ik echt ZWAAR overdreven, want tijdens die periode kwam er soms jaren aan de stuk niks fatsoenlijks uit.

  En verder zegt kan een general Direct voor na vandaag nog steeds in de pijpleiding zitten.
 • @PietS.

  Nou je hebt als volwassen lego fan met kinderen meer aan Nintendo dit jaar dan als Switch bezitter.
 • @smaakmaker

  Niet mee eens. Animal Crossing, Xenoblade Chronicles DE & Paper Mario zijn al leuker dan al dat Lego gebeuren bijelkaar, naar mijn mening.

  En dan vinden sommige mensen hun heil ook nog in Pokémon Mystery Dungeon DX (ik bv.) en Tokyo Mirrage Sessions #FE (ik niet), dus voor iedereen is er wel iets te spelen.
 • @PietS.

  Blijf het mooi vinden hoe jij het jaar van Nintendo blijft verdedigen en goed praten haha. Het is gewoon een matig jaar van Nintendo software matig. Daarbij zijn het een 1 port en 2 remakes waarvan Pokémon niet erg goed was. Dus nee erg goed kun je dit niet noemen. Maar je kunt een minder jaar hebben. Maar toon dan voor je achterban wat toekomst muziek van 2021.
 • @smaakmaker

  Blijf het mooi vinden hoe jij het jaar van Nintendo overdreven af blijft kraken.
  Dat jaar is net half voorbij en jij trekt al conclusies en dat terwijl we toch al een aantal vette games gehad hebben.
 • @PietS.

  Vette games overdrijf niet Piet het is nergens 2017 en 2019 niveau de games die dit jaar verschenen zijn. En die komen na alle waarschijnlijkheid ook niet meer dit jaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren