1. 'Nintendo zendt vrijdag Direct of Mini Direct uit'

'Nintendo zendt vrijdag Direct of Mini Direct uit'

Journalist Jeff Grubb lekt weer eens een datum uit

Journalist Jeff Grubb claimt dat Nintendo deze vrijdag een Nintendo Direct of Mini Direct uitzendt.

Grubb heeft het deze zomer al vaker bij het juiste eind gehad wat betreft voorspelde evenementen en livestreams. Zo heeft hij de planning van eerdere Direct-uitzendingen, alsmede evenementen van Sony en Microsoft, gelekt.

In een aflevering van GamesBeat Decides meldt hij dat hij "een paar dingen" heeft gehoord over een Direct-uitzending aanstaande vrijdag. Hij meldt daarbij wel dat het ook mogelijk is dat het een Mini Direct is met daarin spellen van third-party uitgevers. Ook voorspelt hij dat de daaropvolgende Direct medio september wordt gehouden, aangezien Nintendo rond die tijd een meeting met investeerders heeft.

Grubb meldt niets over mogelijke games die in de Mini Direct of algemene Direct worden getoond. Wel gaan er al geruime tijd geruchten over overzettingen van de driedimensionale Mario-games, waaronder Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy en Super Mario 3D World. Nintendo heeft dit nog niet officieel bevestigd.

Nintendo Direct

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Direct zou mooi wezen laat iig wat zien voor volgend jaar. Dit jaar zal het toch wel niet meer worden.
 • @DefenseForceNL
  Ga er maar vanuit dat dit niet de plannen voor volgend jaar laat zien. Als dit waar blijkt te zijn verwacht ik een Mini met de aankondiging voor de klapper van de feestdagen. En misschien een aankondiging dan voor januari. Als deze aankondiging echt waar is verwacht ik een Super Mario Collection voor de feestdagen en dan misschien nog een Zelda: Skyward Sword voor januari of iets later in het Q1.

  De Direct die jij graag wilt zien zal denk ergens in februari komen.
 • @Snafu9

  Ok, ik zet in op de andere kant van de medaille. Ik denk dat dit een hele grote direct wordt met ook vele 2021 games. Als het niet die van 28ste is, dan die van mid September, maar er komt een hele grote direct aan. Als ze gaan knallen gaan ze dat nu niet meer met half werk doen. Niet voor de feestdagen.


  Dit is het startschot van het einde van de stilte. Nintendo is lang stil geweest en gaan nu niet met een natte scheet aankomen. Als ze met nieuws komen, komen ze met iets groots.
 • Zag het gerucht al elders voorbij komen had gehoopt dat jullie het niet zouden posten en gewoon afwachten tot hij echt aangekondigd zou worden. Als het nu weer niet waar blijkt te zijn, worden we ergens mee blij gemaakt wat er niet is.
 • Beter wordt het normale direct, kijk wel uit naar weer wat Nintendo nieuws.
 • Ik verwacht hier geen Klappers, wss een aantal remakes.
 • Ben benieuwd. Ik vind deze rustige periode wel chill eigenlijk. ff wat games opnieuw uitspelen.
 • Meerdere “bronnen” melden dit. De meeste anderen hebben het wel over een general direct. Hopelijk hebben ze het bij het rechte eind.

  Ik verwacht zelf 1 general Direct en 1 Mario anniversary Direct.
  Een evt. Zelda anniversary Direct zit er ook nog wel aan te komen, i.v.m. het 35 jarige bestaan van de franchise, volgend jaar.

  Het wordt in ieder geval tijd voor meer info m.b.t. aankomende games.
 • Voor de Nintendo liefhebbers.
  Er gaan geruchten over een Switch pro voor begin volgend jaar. Er is een bericht uit Taiwan gekomen op een site in contact met productielijnen. nintendo aandelen zijn vandaag 5% gestegen op deze geruchten.
  Aanvullend speculeren mensen dat deze samen met de nieuwe zelda zal releasen (die rumor is iets minder sterk als die pro rumor die wel betrouwbaar blijkt).
  Hier de bron voor wie Chinees kan :):
  https://switchsoku.com/leak/53619

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren