1. No Man’s Sky Beyond krijgt patch na bugs

No Man’s Sky Beyond krijgt patch na bugs

Hello Games heeft de eerste patch uitgebracht

De Beyond-update van No Man's Sky, waar een hoop spelers met smacht op zaten te wachten, heeft na de lancering veel last van bugs en fouten, op pc, PlayStation 4 en Xbox One worden verschillende problemen ervaren door de spelers.

Gisteren is No Man’s Sky Beyond gelanceerd, de update bracht onder andere vr-ondersteuning, een multiplayer-functie voor de pc en vele andere elementen met zich mee. Het is de grootste update van No Man’s Sky tot nu toe.

Verder bevat de Beyond-update een online modus waarbij de speler “een nieuwe sociale multiplayer-ervaring die spelers in het universum stimuleert om elkaar te ontmoeten en samen te spelen.”

Dit zijn niet de enige elementen die de Beyond-update met zich mee brengt, er komt bijvoorbeeld een nieuwe map, word-learning systeem, een verbeterd bouwsysteem waarbij de speler een grotere basis kan creëren met onder andere elektriciteit. Er zullen ook nieuwe wezens in voorkomen; tembare wezens, melkbare wezens en wezens waar je op kan rijden. Ook zijn er nieuwe omgevingen, NPC's, kookrecepten en nog veel meer.

Beyond schijnt voornamelijk slecht te draaien op de console, Hello Games zegt op de hoogte te zijn van dit probleem en dat ze bezig zijn met de oplossing ervoor. Andere problemen die door spelers benoemd worden zijn het niet kunnen laden van een save-files, geen interactie aan kunnen gaan met de handelaren en wanneer de spelers de Space Anomaly in willen gaan crasht de game.

Via Redditlaten spelers hun problemen weten en helpen zij elkaar met eventuele tijdelijke oplossingen. Zo ervaren een aantal spelers dat zij zwarte vierkanten zien in plaats van de normale effecten die tevoorschijn komen met het gebruik van de multitool voor het mijnen van grondstoffen.

Ontwikkelaar Hello Games heeft de eerste patch voor No Man's Sky uitgebracht op alle platforms, hiermee moeten de problemen opgelost worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiair op de redactie van Inside Gamer en Gamer. Grote Final Fantasy en Tomb Raider fanaat. Ook anime en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren