1. No Man's Sky krijgt gratis Online Multiplayer-modus

No Man's Sky krijgt gratis Online Multiplayer-modus

Beyond combineert drie updates

No Man's Sky krijgt een gratis online multiplayer-modus. De modus wordt onderdeel van een grote gratis update, genaamd Beyond.

Aanvankelijk werkte ontwikkelaar Hello Games aan drie grote updates voor de game, maar de studio heeft besloten de features hiervan te bundelen in Beyond. Beyond wordt een gratis update voor alle bezitters van de game en verschijnt deze zomer.

Het eerste onderdeel van No Man's Sky Beyond is No Man's Sky Online. "No Man's Sky Online bevat een nieuwe sociale multiplayer-ervaring die spelers in het universum stimuleert om elkaar te ontmoeten en samen te spelen.", aldus Hello Games.

Hello Games zegt dat deze update spelers bij elkaar brengt en 'herkenbare online elementen' bevat, maar dat het niet zozeer een MMO-is. No Man's Sky Online bevat geen microtransacties en kost geen maandelijks bedrag.

De ontwikkelaar geeft helaas weinig prijs over de precieze inhoud van de multiplayer-modus en hoe het verschilt van de online elementen van de laatste Next-update. Beyond bevat daarnaast nog meer verbeteringen, maar daarover deelt Hello Games in de komende weken meer.

Lees ook onze review revisited van No Man's Sky Next, de laatste grote update van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Toch ze goed bezig met die game ondanks slechte start
  • Ik kan mij toch best vermaken met no mans sky. Ze hebben echt een hoop verbeterd en het heeft iets rustgevends om rond te vliegen en planeten te bezoeken. De grind blijft wel ellendig dus ok speel meestal in creatieve mode.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren