1. The Abyss is een griezelige nieuwe update voor No Man's Sky

The Abyss is een griezelige nieuwe update voor No Man's Sky

Update verschijnt ergens volgende week

No Man's Sky ontvangt in de loop van volgende week een gratis update genaamd The Abyss.

Dat heeft ontwikkelaar Hello Games aangekondigd in een blog. Sean Murray vertelt in deze blog nog niet wat de update precies inhoudt, maar laat wel weten dat de update past bij het Halloween-thema. Het logo dat gegeven is heeft dan ook een duistere uitstraling.

Wanneer de update precies verschijnt is nog niet bekend. No Man's Sky is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. Eerder dit jaar gaf Hello Games No Man's Sky Next uit, een nieuwe versie van de game met veel verbeteringen.

No Man's Sky

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • No Man's Sky. De miskoop van het jaar voor mij.
 • @Robskeee

  Over welk jaar heb je het ?

  Als je namelijk de recente Next expansion gespeeld hebt dan is denk ik het hele genre niet voor jou bedoeld.
 • @GSNuke
  de game was een lachertje bij release, wat een typisch voorbeeld van pure marketing bla bla vol loze woorden. Maar de game en ontwikkelaar hebben mijn respect terug gewonnen met de jaren na de release. Wat hebben deze mensen hun best gedaan om de game alsnog te laten worden wat het had moeten zijn. Kut games blijven vaak kut, NMS is echter van een kutind opgegroeid tot een aangename volwassene. Knap werk
 • @GSNuke Ik heb No man's sky een tijdje terug gekocht toen het blijkbaar zo'n topgame was geworden genaamd Next.

  Ik hou echt van sandbox games maar het doelloze rondlopen, continu die meldingen over hazardous heat level etc. en de onduidelijke quests waren helemaal niks voor mij. We hadden de game met een groepje van 4 man gekocht, maar niemand heeft de game langer dan 5 uur gespeeld. Wat een naar sfeertje heeft die game. Ik kan me niet voorstellen hoe slecht die game was tijdens launch.
 • Helaas, niet voor iedereen weggelegd, het is ook meer dan alleen een sandbox game. Wellicht meer in verdiepen als je besluit om het met een aantal mensen te kopen.

  De game was in het begin dramatisch; crashes, voelde leeg aan, valse belofte enz. Echter heeft Hello Games nu, na 2 jaar, eindelijk kunnen realiseren wat ze op het oog hadden destijds.
 • Ben benieuwd speel het nog elke week een dagje ff rustig lekker stom rond vliegen en planeetjes ondekken heeelijk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren